Twiggy Ekomedo - Damir Ban

Twiggy - Med za mršavljenje

Cijena: 86,00 kn

Artikl trenutno nije raspoloživ

Twiggy

Revolucionarni novi način mršavljenja !

Ovaj odličan način mršavljenja opisan je u knjizi "Hibernacijska dijeta" kojoj su autori doktori medicine.

 

Med lipe - blagi diuretik posebnom metodom sljubljen sa ljutom papričicom, cimetom, propolisom, ... Ubrzava metabolizam i preko jetrenih funkcija eliminira masnoću i toksine - DOK VI SPAVATE !

Pritom tijelo nije u stanju stresa, ne pada Vam imunitet... naprotiv !

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Navečer, oko pola sata prije spavanja uzmite poveliku žlicu meda, popiti malo vode i uživajte u slatkim snovima.

 

SASTOJCI:

lipov med, propolis, prirodni začini

 

EKOMEDO PČELARSTVO , OPG Damir Ban je jedino hrvatsko ekološko pčelarstvo sa eko nadzorom i certifikatom priznatom u EU i čitavom svijetu, zato jer Austria Bio Garanti koja nas kontrolira ima reference koje su prihvaćene globalno za razliku od hrvatskih certifikacijskih kuća, koje su manje više priznate samo na nacionalnom nivou.

Pčelinjaci: Balordin dolac i Bater, Novi Vinodolski, Lubenice, otok Cres, Stubica, Vrbovsko, D. Podgora, PP Medvednica, Leponice, Fužine

U košnicama za liječenje pčela koriste se samo prirodne organske kiseline, eterična ulja i ljekovite čajeve. Satne osnove izrađene su iz vlastitog voska. Košnice su bojane ekološkim bojama. Med i ostali pčelinji proizvodi nikada ne dolaze u kontakt sa korodirajućim ili patinirajućim metalima jer je sva pčelarska oprema za vrcanje i obradu, kao i posude za čuvanje pčelinjih proizvoda od inoxa - nehrđajučeg prehrambenog čelika i od stakla.

Pakiranje 430 g
Nagradni bodovi 0,86
Zemlja porijekla Hrvatska

Pomaže pri tegobama


Vezani proizvodi