Chyavanprash Maharishi Ayurveda

Originalna ajurvedska Amalaki voćna pasta s biljem i začinima

Cijena: 20,00 €
Chyavanprash

Maharishi Ayurveda Chjavanprash je napravljen prema originalnoj formuli koja je zapisana u klasičnim ajurvedskim tekstovima. Sadrži samo potpuno sazrele amalaki plodove, cijenjeni bambusov proizvod vamsalochannu i visokokvalitente biljke, voća, korijenje i začine. Ubrano s velikom pažnjom s čistih i autentičnih područja Himalaja i s ostalih područja Indije. Proizvedeno na jednom od  najsuvremenijih postrojenja - međunarodno priznatom proizvodnom postrojenju u Indiji. Kontrolirana premium kvaliteta. 100% prirodno.

Jedan od glavnih sastojaka ovog izvrsnog prastarog recepta je amalaki. Voće amalaki drveta sadrži visoku razinu vitamina C i uravnotežuje sve tri doše te ima svih pet okusa (sve osim slanog).

U klasinčnim ajurvedskim tekstovima amalaki je jedna najcijenjenijih i važnih rasajana (životni eliksir) koje hvali ayurveda. U autentičnim ajurvedskim tekstovima amalaki se čak opisuje kao "božanska iscjeljujuća biljka"

Bambusov proizvod ‘Vanshlochan’ se također spominje u ayurvedi kao vrijedan tonik i njegov način dobivanja je vrlo kompleksan. Koristi se poseban varijetet bambusa. Danas je Vanshlochan postao vrlo rijedak i vrlo cijenjen pa zbog svoje visoke cijene mnogi proizvođači nažalost koriste jeftinu i sintetičku inačicu u proizvodnji Chyavanprasha.

Naš originalan Maharishi Ayurveda Chyavanprash uključuje mnoge druge vrijedne sastojke, kao što je "Dashmool", čije egzotično ime upućuje na vrijednu kombinaciju deset ajurvedskih korijena. Dashmool smiruje sve tri doše, a posebno vatu. Ovaj poseban recept uključuje i poznate sastojke; Pippali, Shatavari, Ashwagandha.

Maharishi Ayurveda se već 30 godina drži autentičnosti i originalnosti. Od početka smo se opredijelili i obvezali očuvati čistoću ayurvede i ponuditi našim kupcima najvišu kvalitetu. Mi jamčimo da u proizvodnji ne radimo nikakve kompromise. Zato je jasno da Maharishi Ayurveda Cyavanprash sadrži prirodni Vanshlochan

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

1-2 čajne žličice dnevno ovog ukusnog voćnog pekmeza ujutro ili u bilo koje drugo doba dana.

 

SASTOJCI:

Cane sugar, amla fruit, ghee (clarified butter), honey, Bambusa bambos (Vanshlochan), long pepper (Piper longum), saffron, cinnamon, herb and spice mixture.

ch.jpg

Službena procjena Maharishi ayurvede kao cjelovite (potpune) ayurvede

All Indian Ayurvedic Congress (Sveindijski zbor ajurvedskih liječnika) je službena organizacija i najviši autoritet za ayurvedu u Indiji s preko 300 000 ajurvedskih liječnika-članova. Službeno je mišljenje predsjednika te organizacije da Maharishi ayurveda predstavlja autentičnu i klasičnu formu ayurvede te da primjenjuje tradiciju ajurvedskoga znanja u svoj svojoj cjelini, a što je danas teško naći u Indiji.

"Veliko mi je zadovoljstvo potvrditi da Maharishi ayurveda predstavlja ajurvedsku tradiciju na najvišoj razini njezine učinkovitosti i potpunosti, kao što to i iznose klasični tekstovi te znanosti.

Imao sam prigodu ispitati iz prve ruke ogroman doprinos koji je Maharishi Mahesh Yogi ostvario oživljavajući taj drevni sustav brige za zdravlje, donoseći njegove dobrobiti ljudima cijeloga svijeta. Maharishi ayurveda čini dostupnim načela i praksu ayurvede na kompletan, sustavan i autentičan način, koji je rijetko kad u posljednje vrijeme bio postignut u Indiji. Naprimjer, Maharishi ayurveda uključuje yogu (zajedno s transcendentalnom meditacijom i asanama), đjotiš, gandharvaveda glazbu i druge vedske discipline za koje se u drevnim ajurvedskim tekstova drži da su od životne važnosti za stvaranje i održavanje zdravlja.

Maharishi ayurveda uključuje veliki raspon terapija preporučenih u starim tekstovima, što općenito nije slučaj u ayurvedi koja se danas primjenjuje u Indiji. Ona uključuje visoke standarde kontrole kvalitete primjenjujući suvremene tehnologije. Nadalje, njezina učinkovitost je dokazana u obimnom znanstvenom istraživanju koje je provedeno u Americi i Europi kao i u Indiji.

Ja ću posebno preporučiti svakome tko je zainteresiran za proučavanje ayurvede da se bavi Maharishi ayurvedom jer nudi puni opseg te prastare mudrosti, koju su drevni indijski vidioci iznijeli na svjetlo dana."


Predsjednik Sveindijskog zbora ajurvedskih liječnika
(ALL INDIA AYURVEDIC CONGRESS)
Šiv Karan Šarma Ćhangani

Pakiranje 250 g
Nagradni bodovi 20,00
Zemlja porijekla Indija

Vezani proizvodi