Melatonin Kal

Melatonin je vegetarijanska formula 100% čistog melatonina brzog djelovanja koji doprinosi skraćenju vremena potrebnog za padanje u san.

Cijena: 81,00 kn
Melatonin

Melatonin doprinosi skraćenju vremena potrebnog za padanje u san i doprinosi ublažavanju subjektivnih osjećaja povezanih s jet lag-om

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

uzimati 1 tabletu prije spavanja (po potrebi) ili po preporuci stručne osobe.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnoteženog i raznovrsnog načina prehrane te zdravog načina života.

Upozorenje: Potrebno je prije uzimanja dodatka prehrani posavjetovati se s liječnikom ili stručnom osobom. Nije za mlađe od 18 godina. Osobe koje uzimaju lijekove i osobe s autoimunom bolešću, dijabetesom, hormonalnim poremećajima te depresijom trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Ne koristiti ukoliko upravljate teškim strojevima ili vozilom te u slučajevima u kojima je potrebna budnost. Ne koristiti ako zaštitna ovojnica ispod čepa nedostaje ili je oštećena.

Uvjeti čuvanja: na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.

 

SASTOJCI:

melatonin, emulgatori: celuloza, magnezijev stearat; tvar protiv zgrudnjavanja silicijev dioksid.

 

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=1 tableta): Neto:
Melatonin 1 mg
Pakiranje 120 tableta
Nagradni bodovi 0,81
Zemlja porijekla SAD

Pomaže pri tegobama