Reishi Host Defense

Kineski naziv Reishi gljive "ling zhi" u prijevodu znači "biljka s duhovnom snagom", a budisti je zovu " gljiva koja donosi besmrtnost".

Cijena: 209,00 kn
Reishi

Kineski naziv Reishi gljive "ling zhi" u prijevodu znači "biljka s duhovnom snagom", a budisti je zovu " gljiva koja donosi besmrtnost".

Djelovanje:

  • povoljno djeluje na hepatocite, regeneraciju jetre i detoksikaciju organizma
  • značajno pomaže u obnavljanju kože nakon oštećenja i infekcija
  • u kineskoj tradicionalnoj medicini Reishi se od davnina koristi kao pomoć pri otklanjanju umora, slabosti, astme, nesanice i kašlja, a vodiči sa tibetanskih planina koristili su je protiv visinske bolesti i infekcija
  • 600 mg aktivnog sastojka micelija ljekovite gljive Reishi u jednoj kapsuli

Pionirski rad Paula Stametsa rezultirao je brandom Fungi Perfecti koji sadrži četiri prirodna dodatka prehrani, Reishi, Cordyceps, Maitake i CordyChi (mješavina Reishi i Cordyceps). Dobivaju se procesom isušivanja ekološki uzgojenih gljiva na niskim temperaturama u vakumu, čime se održavaju njihove biokemijske osobine. Reishi, Maitake i Cordyceps gljive su koje se, zbog izuzetnih ljekovitih svojstava, stoljećima koriste u tradicionalnoj kineskoj medicini. Snažan su stimulator imunološkog sustava, povoljno djeluju kod upalnih i artritičnih procesa, karcinoma, povišenog kolesterola i kroničnog umora.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Uzmite jednom dnevno dvije kapsule s 2 dcl vode.

 

SASTOJCI:

prah micelija Reishi gljive (micelij Reishi gljive i liofilizirana biomasa smeđe riže), kapsula: NPCaps (Pullulan, ekstracelularni polisaharid).

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapsule): prah micelija Reishi gljive (Ganoderma lucidum) 1 000 mg.

Pakiranje 60 kapsula
Nagradni bodovi 2,09
Zemlja porijekla SAD

Vezani proizvodi