Proviotik

Revolucionarni Proviotic iz peludi visibabe.

Cijena: 269,00 kn
Proviotik

Znanstveni inovatori otkrili su novu generaciju kultura temeljenih na soju GLB44 Lactobacillus bulgaricus  (više od 2,5 milijarde aktivnih bakterija) ekstrahiranih iz peludi visibabe te fermentiranog u organskom soku mrkve.

Djelotvornost ove kulture koja blagotvorno djeluje na mikrobiom dokazana je kliničkim istraživanjima.

Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus GLB44 (više od 2,5 milijarde aktivnih bakterija).                            

  • Veganska formula
  • Eko certificirano
  • Bez laktoze i glutena
  • 100% prirodni sastojci
  • Bez sintetskih aditiva

Bugarska se smatra kolijevkom pripreme fermentirane hrane i korištenja kultura "dobrih bakterija". Njezina stoljetna tradicija i znanje na tu temu, razlog su što važan soj mliječnih bakterija nosi ime Lactobacillus bulgaricus.

Ova bakterija mliječne kiseline, supresivno djeluje na patogene, pomažući tako organizmu da se učinkovitije bori s infekcijama. Zanimljivo je da ju je moguće uzgojiti bilo gdje u svijetu, ali jedino u Bugarskoj uspijeva očuvati kvalitete u narednim generacijama istog soja.

 

Važna inovacija - "dobre bakterije" iz peludnog praha visibabe

Zbog mnogih polemika o sigurnosti i učinkovitosti drugih sojeva i kultura mliječnog spektra, oduševljava nas informacija da je bugarski znanstveni inovator s Harvarda, Kiril Petkov, predstavio novu generaciju kultura "dobrih bakterija" iz peludi visibabe koji se smatra najčišćim na svijetu.

Temelji se na soju GLB44 Lactobacillus bulgaricusa, ekstrahiranog iz peludi visibabe te fermentiranog u čistom soku mrkve.

Nova generacija Proviotic kultura proizvodi se procesom liofilizacije zahvaljujući čemu su korisni mikroorganizmi maksimalno očuvani. Takvi biljni pripravci ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla niti poznate alergene.

 

"To je 100% prirodni proizvod bez GMO-a, laktoze, glutena, soje ili bojila. Svi sastojci, uključujući i kapsulu su prirodni, s austrijskim certifikatom ekološke proizvodnje. Proizvod je kreiran za vegetarijance, vegane i osobe s netolerancijom na laktozu", ističe Petkov.

 

Zadivljujuća je činjenica da samo jedna kapsula sadrži milijarde živih stanica više nego u 10 čaša jogurta.

 

Znanstveno potvrđena djelotvornost

Znanstvenici s medicinskog sveučilišta Harvard i bolnice za ženske bolesti, dr. Andrew B. Onderdonk i dr. Rositsa Tropcheva, uspješno su dokazali iznimnu učinkovitost upravo Proviotica iz peludi visibaba i soja korisnih mikroorganizama GLB44 Lactobacillus bulgaricusa u inhibiciji E.coli, bakterije listerije i salmonele iz sirove hrane. Dokazali su i učinkovitost u iskorjenjivanju bakterije Heliobacter pylori iz organizma inficiranih pacijenata, te u stabilizaciji vaginalnih infekcija.

 

Dr. Andrew Onderdonk, zaključio sljedeće: "kultura korisnih mikroorganizama GLB44 je mnogo više od dodatka prehrani. Ima značajan potencijal, ne samo u svrhu poboljšavanja crijevne flore i zdravlja mikrobioma, već i zbog fascinantne sposobnosti da uništava patogene bakterije."

 

Istraživački tim nove generacije "dobrih bakterija" nastavlja svoj rad na proučavanju korisnih mikroorganizama probavnog sustava, surađujući s dr. Barry Marshallom dobitnikom Nobelove nagrade za medicinu.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Odrasli i djeca starija od 12 godina, 1 kapsulu dnevno uz obrok, najbolje uz doručak ili prema preporuci liječnika. Za najbolje rezultate uzimati svaki dan. Može se uzimati u kontinuitetu bez ograničenja.

Napomene: čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Upozorenje: osobe koje uzimaju lijekove ili imaju posebna medicinska stanja prije upotrebe ovog proizvoda trebaju se posavjetovati s liječnikom. Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom, hladnom mjestu pri temperaturi do 25°C.

 

SASTOJCI:

Liofilizirane aktivne bakterije Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus GLB44 uzgojene na ekološkom biljnom supstratu, biljna celulozna kapsula.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (= 1 kapsula): Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus GLB44 (više od 2,5 milijarde aktivnih bakterija).

Pakiranje 30kapsula/250mg
Nagradni bodovi 2,69
Zemlja porijekla Bugarska

Pomaže pri tegobama


Vezani proizvodi