Protein iz konoplje s okusom čokolade Herbio Puls

Protein konoplje je najbolje izbalansiran biljni protein te ga to čini najboljim proteinom za izgradnju mišića, ali i sveukupno zdravlje organizma.

Cijena: 120,00 kn
Protein iz konoplje s okusom čokolade

100% prirodno! Bez dodataka i konzervansa!

Protein konoplje koristi se kao dodatak prehrani kod svih onih koji se bave bodybuildingom, sportom, ženskim fitnessom te ga koriste vegani i vegetarijanci, kao i svi oni koji žele izgubiti na težini.

Neki primjeri upotrebe proteina konoplje su:

  • oporavak mišića nakon treninga za svakog tko se bavi nekim sportom, treningom, teretanom...
  • izgradnja mišićne mase uz trening i visoko kaloričnu prehranu, za bodybuilding
  • gubitak težine jer smanjuje apetit i proizvodi hormon glukagon koji stimulira tijelo da se riješi viška masti trošeći je na energiju, sporo se probavlja i nema šećera, te je odličan kao zamjenski obrok, a osim toga ima jako malo zasićenih masti i nema kolesterola pa tijelo stvara puno manje sala od sirutke i crvenog mesa, te duže drži sitim i smanjuje potrebu za šećerom
  • svakodnevni dodatak prehrani za svakog tko se brine za svoje zdravlje, jer su proteini vrlo bitni u svakodnevnoj prehrani, esencijalni su dio organizma i sudjeluju u gotovo svim staničnim procesima

Protein konoplje često koriste svi oni koji su prepoznali njegove prednosti jer su proteini ključni za oporavak mišića i povećanje mase nakon treninga, te su jedni od glavnih izvora energije uz nisku UH dijetu koje se mnogi bodybuilderi drže jer pomaže gubitku masti i definiciji mišića.

Protein konoplje je najbolje izbalansiran biljni protein te ga to čini najboljim proteinom za izgradnju mišića, ali i sveukupno zdravlje organizma.

Sadrži svih 20 aminokiselina uključujući i svih 10 esencijalnih.

Lako je probavljiv, te za razliku od nekih drugih proteina na tržištu (sirutka, soja) ne napuhava i ne uzrokuje nelagodu.

Sjeme konoplje ima najveći udio globulina edistina u prirodi koji se smatra najlakše probavljivim proteinom.

Bogat je esencijalnim masnim kiselinama kao što su omega - 3 koje tijelo ne sprema kao salo, već ih koristi za oporavak, te uvelike pomažu u izgradnji mišića i imunološkom sustavu (ako tijelo ne dobiva dovoljno esencijalnih masnih kiselina pokušat će zadržati svoje vlastite masti, znači više sala) i ima idealan omjer omega-6 prema omega-3 masnim kiselinama (3:1), nužno potrebnim za zdravlje, mozak, cirkulaciju, srce, kosu, kožu, zglobove i imunitet.

Osim proteina, vlakana i esencijalnih masnih kiselina, bogat je i kalijem, kalcijem, magnezijem, cinkom i željezom, a nema glutena, mlijeka, laktoze, soje, sirutke, šećera, pesticida i herbicida, GMO, heksana, aditiva i konzervansa.

GLA kiselina (gama-linolenska) je najvažnija tvar za naš metabolizam i nužno je potrebna za djelovanje hormona, živaca, mišića i krvnog tlaka, koja se (osim u konoplji) nalazi u još samo tri biljke (boraču, pupoljci i crnom ribizu).

Protein konoplje sadrži antioksidanse, vitamine i minerale, nema poznatih alergena i potpuno je sirov što znači da su svi enzimi očuvani.

 

UPUTA ZA UPOTREBU:

Pomiješajte 2 čajne žlice praha dnevno ili 3 žlice 3 puta dnevno za sportski aktivnije ljude u smoothie, shake ili juice.

Nakon otvaranja čuvati na suhom, tamnom i hladnom mjestu.

 

Hranljiva vrijednost proizvoda Protein iz konoplje:

Sastojci100 g
Protein / bjelančevine 48%
Ugljikohidrati 31,63%
Masti 15,31%
Energetska vrijednost 1506 kJ / 360 kcal
Pakiranje 500 g
Nagradni bodovi 1,20
Zemlja porijekla Hrvatska

Vezani proizvodi