Mislibel Neuronutricija

Nova energija za vaš mozak

Cijena: 89,00 kn
Mislibel

Najbolji vitamini za normalnu mentalnu  funkciju pažnje koncentracije i energije.

U situacijama pojačanih napora potrebno je da nam mozak radi brže i bolje.Tada često posežemo za stimulansima kao što je kofein, nikotin ili još gore, nekim kemijskim tvarima. Postoji i bolji način za stimulaciju mozga- vitamini!!! Mislibel, dodatak prehrani, sadrži aminokiselinu L glutamin i koenzim Q 10 te vitamin B skupine. Pritom ne izaziva ovisnost niti navikavanje. L glutamin I koenzim Q 10 podržavaju sintezu glutamata bez rizika po zdravlje.Dopamin je vrlo važan neurotransmiter u moždanom sistemu ugode i nagrade te učenja. Mislibel kapsule djeluju na normalnu psihičku performansu pažnje i koncentracije i daju nam novu energiju i fokus. Za sve one koji uče, idu na ispit, imaju važne sastanke i ne žele izgubiti lijepe uspomene.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

1 kapsula na dan sa malo vode, i/ili po potrebi prije sastanka, učenja, , nekog psihofizičkog napora ili stresa uzeti jednu kapsulu.

Upozorenja: ako uzimate druge lijekove u isto vrijeme sa Mislibelom potražite savjet liječnika.

Napomene: Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Ovaj preparat je dodatak prehrani i ne može zamijeniti uravnoteženu ishranu. Pohranite dalje od dohvata djece, izvora topline i vlage. Ako ste trudni, dojite ili imate bilo kakav zdravstveni problem prije upotrebe kontaktirajte liječnika.

 

SASTOJCI:

1 kapsula sadrži 350 mg L glutamine I 60 mg koenzima Q 10.

Pakiranje 30 kapsula
Nagradni bodovi 0,89
Zemlja porijekla Hrvatska

Pomaže pri tegobama