King Kong Energy Group

Visoko koncentriran bioinformacijski biljni preparat širokog spektra djelovanja, koji dopunjuje energiju i jača vitalnost.

Cijena: 180,00 kn
King Kong

Zahvaljujući izrazitom detoksikacijskom i regeneracijskom učinku, King Kong potiče kondiciju.

Energetski utjecaj King Konga prema načelima tradicionalne kineske medicine:  King Kong prvenstveno uravnotežuje upravljački meridijan, te meridijane, pluća, srca, bubrega, mokraćnog mjehura, žuči, debelog crijeva, slezene i trostrukog grijača.

Organi u ljudskom tijelu su povezani energetskim kanalima - meridijanima, koji distribuiraju energiju i prenose podatke između pojedinih organa i dijelova tijela. Ukoliko je bilo koji organ na liniji određenog meridijana oštećen, dolazi do lančane reakcije koja prolazi kroz cijeli meridijan, te rezultira komplikacijama naizgled nezavisnih organa. Ukoliko je uzrok poremećaja samo energetske prirode, bioinformacije u preparatu mogu pomoći u kratkom roku, što može ukloniti probleme svih zahvaćenih organa.

Proizvodi tvrtke Energy temelje se na holističkom pristupu čovjeku, a proizlaze iz načela tradicionalne kineske medicine koja tijelo i duh shvaća kao sastavne dijelove jednog energetskog sustava. Osnovna pretpostavka zdravog organizma je optimalna suradnja tijela i duha.

Primjena King Konga
Ovaj je proizvod izvrsna dopuna prehrani za sportaše, osobe s pojačanim fizičkim i psihičkim zahtjevima, ljude starije životne dobi i pacijente u razdoblju rekonvalescencije nakon ozljeda i operacija. Sadrži djelotvorne tvari koje jačaju lokomotorni sustav, detoksiraju važne organe, poboljšavaju metabolizam i pospješuju sagorijevanje masti, pa može znatno pomoći pri držanju dijete.

Sport, vitalnost, lokomotorni sustav: King Kong sadrži kompleks biljaka s regeneracijskim i anaboličkim djelovanjem. Biljni sastav sadrži iznimnu količinu prirodnih steroidnih saponina. Steroidi kod muškaraca stimuliraju pojačanu tvorbu najbitnijeg muškog hormona – testosterona, koji pospješuje seksualnu aktivnost, a pri pojačanoj fizičkih aktivnosti i rast mišićne mase. U nižim koncentracijama možemo ga naći i u žena. Zahvaljujući tome King Kong jača vitalnost i usporava starenje (preporučljiv je muškarcima tijekom andropauze, odnosno ženama tijekom menopauze). King Kong ponajprije cijene sportaši. Iznimno je dobar za povećanje snage, bolju koncentraciju pri treniranju i koordinaciju pokreta. Važno je naglasiti da sadržaj i koncentracija svih tvari u King Kongu ne prelazi granicu zabranjenog dopinga.

Osim anaboličkog i tonizacijskog djelovanja, King Kong djeluje na cijeli lokomotorni sustav. Poboljšava iskoristivost energije u mišićima i svim stanicama koje su u pokretu. Pospješuje obnavljanje vezivnog tkiva, a pozitivno utječe na kosti i na hrskavice u zglobovima. Primjenjiv je kod ozljeda mišića, tetiva i kosti. Prikladna je dopuna liječenju nakon operacija tkiva i kostiju. Potiče zarastanje rana i stvaranje koštane mase.

Unutarnji organi, epitel sluznice: biljni sastav King Konga djeluje i na unutrašnje mišiće. King Kong, zahvaljujući svojem biljnom sastavu, jača mišićne veze tankog i debelog crijeva, a koristan je i kod atonije crijeva („opušteno, mlohavo crijevo “). Jača funkciju sfinktera, a kod žena rad mišića maternice, jajovoda i aktivnost njihovih epitelnih stanica. Pokazuje dobre rezultate kod oslabljenih mišića dna zdjelice s pojavom urinarne inkontinencije. King Kong pospješuje stvaranje testosterona kod žena (u nadbubrežnoj žlijezdi), čime jajnici dobivaju dovoljno materijala za tvorbu ženskog spolnog hormona – estrogena. Stoga King Kong uspijeva uskladiti funkciju jajnika, kao bitnog čimbenika u borbi protiv neplodnosti. King Kong poboljšava aktivnost epitelnih stanica (posebice onih s pokretljivim sitnim dlačicama) i u dišnim putevima. Prikladno je sredstvo kod dugotrajnih upala (bronhitisa) nastalih infekcijama i kod prašine u plućima. Također pomaže u uklanjanju posljedica pušenja u dišnim putevima. Pospješuje stanični imunitet aktiviranjem makrofaga. Tim mehanizmom pojačava otpornost na bakterijske infekcije.

Utjecaj King Konga na ljudsku psihu:

King Kong stabilizira psihu, pomaže u savladavanju problema s prilagodbom. Jača samopouzdanje, potiče osječaj da “ja to mogu”, povećava energiju i tako povećava mogućnost uspjeha.

Djelovanje King Konga:

 • poboljšava stanje kostiju, hrskavice i kože
 • iskoristiv u prevenciji osteoporoze, ubrzava zarastanje lomova, pomaže nakon traumatičnih stanja, atrofije mišića, problema sa zglobovima (artroza, artritis, giht) i bolova u kralježnici
 • prirodni anabolitik koji pospješuje stvaranje mišićnoga tkiva i poboljšava snagu
 • jača imunosni sustav
 • pomoć kod upala prostate, mokraćnog mjehura, bubrega i crijeva
 • uravnotežuje hormonalni sustav, jača ponajprije funkciju nadbubrežne žlijezde
 • pomaže kod impotencije, neplodnosti, potiče seksualnu aktivnost
 • pomaže kod premorenosti i psihičkoga napora
 • pokazuje se dobrim kod psorijaze, ekcema i akni
 • štiti od štetnog djelovanja sunčanog zračenja
 • pospješuje sagorjevanje masnog tkiva tijekom fizičkog napora
 • vrijedna je pomoć u borbi protiv tjeskobe, straha, fobija, te potiče samopouzdanje

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

2-7 kapi u 1 dl-1,5 dl vode 1-3 puta na dan. Prije upotrebe dobro protresite (oko 21 put), što dinamizira informacijske komponente, te povećava djelotvornost proizvoda. Uzeti pola sata prije ili sat nakon obroka. Najbolje je uzimati razrijeđen s vodom, eventualno nakapati izravno u usta.

Nakon tri tjedna upotrebe, slijedi stanka od tjedan dana.

Kod kroničnih bolesti preporučujemo uzimati minimalne doze, kod akutnih stanja preporučuje se povećati dozu. U slučaju privremenog pogoršanja stanja, potrebno je smanjiti dozu dok pogoršanje ne prođe, a zatim se vratiti na početno doziranje. Ne preporučuje se prekinuti korištenje preparata, jer je riječ o obrnutom procesu regeneracije (reverznoj reakciji), u kojem se mogu pojaviti simptomi prijašnjih bolesti. Ova je pojava pokazatelj pozitivne regeneracijske reakcije, nakon koje bi trebalo slijediti poboljšanje stanja!

Napomena:  Nije namijenjeno djeci mlađoj od 3 godine. Čuvati od dohvata djece! Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.  Ne sadrži alkohol, ni šećer, pa je pogodno za dijabetičare. Nakon otvaranja, preporučuje se iskoristiti u roku od 90 dana.  Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi od 10-25 °C.

Za precizno doziranje konzultirajte se sa svojim liječnikom ili terapeutom.
Kod teških i kroničnih stanja, preporučujemo manje početne doze i prethodnu konzultaciju liječnikom.
U trudnoći ne koristite nikakve regeneracijske proizvode, jedino nakon konzultacije s liječnikom.
Za potporu detoksikacije tijela je tijekom regeneracijske kure preporučljivo povisiti prijem tekućina.

 

SASTOJCI:

Bijeli glog (Crataegus monogyna), pasji trn (Hippophae rhamnoides), hibiskus (Hibiscus sabdariffa), blaženi čkalj (Cnicus benedictus), gorki trolist (Menyanthes trifoliata), sikavica (Silybum marianum), ženšen (Panax ginseng), lucerna (Medicago sativa), usjevna kacigarka (Galeopsis segetum).

Ova smjesa biološki aktivnih tvari sa zaštitnim i regeneracijskim djelovanjem dopunjena je posebnom mješavinom eteričnih ulja, kao i bioinformacijama iz minerala, npr. ortoklas, halkopirit, sfalerit, mlječni opal, kalcit i drugi.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (21 kapi):

Zelen lucerne (Medicago sativa) 12,877 ml
List gorkog trolista (Menyanthes trifoliata) 11,473 ml
Biljka usjevne kacigarke (Galeopsis segetum) 10,895 ml
Biljka blaženog čkalja (Cnicus benedictus) 10,226 ml
List i cvijet bijelog gloga (Crataegus monogyna) 7,426 ml
Cvijet hibiskusa (Hibiscus sabdariffa) 7,426 ml
Plod pasjeg trna (Hippophaë rhamnoides) 7,426 ml
Korijen ginsenga (Panax ginseng) 7,426 ml
Sjemenke sikavice (Silybum marianum) 7,426 ml

 

Hranjive vrijednosti u 100 ml:

Energija 548 kJ/131 kcal
Ukupne masti 0,40 g
Zasićene masne kiseline 0,40 g
Ugljikohidrati 29,20 g
Šećeri 4,40 g
Bjelančevine 2,27 g
Sol 0,46 g
Pakiranje 30 ml
Nagradni bodovi 1,80
Zemlja porijekla Češka