Instant pahuljice od integralne pšenice Holle

Prikladno za dojenčad od 6. mjeseca starosti.

Cijena: 27,00 kn
Instant pahuljice od integralne pšenice

Prerađena hrana na bazi žitarica. Pahuljice spravljene od integralnog griza u lako probavljivom obliku prikladnom za bebe. Važno je naglasiti da su u pahuljicama u velikoj mjeri sačuvani svi hranjivi sastojci.

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml
Energetska vrijednost 1552 kJ /367 kcal
Masti 2.2 g
..od kojih zasićene masne kiseline 0.6 g
Ugljikohidrati 69.6 g
..od kojih šećeri 1.6 g
Bjelančevine 11.4 g
Sol 0.007 g

Thiamin 1.093 mg

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Jednostavna priprema bez kuhanja.

Kao hrana za dojenčad od 6. mjeseca starosti.

Priprema s organskim dojenačkim formulama: prokuhati 150ml vode i ohladiti na približno 50°C. Ulijte u zdjelu i dodajte 5 mjerica Holle organske dojenačke Formule 2 i pomiješajte s otprilike 18g pahuljica od integralnog griza (otprilike 3-4 jušnih žlica).

Priprema s vodom: prokuhati 200ml vode i ohladiti na približno 50°C. Uliti u zdjelicu i umiješati 5 jušnih žlica pahuljica od integralnog griza (otprilike 25g).

Priprema kao voćna kašica: prokuhati 70ml vode i ohladiti na približno 50°C, dodati 2 jušne žlice pahuljica od integralnog griza i 100 g voćne kašice iz staklene ili svježe pripremljene kašice od voća (npr. od jabuke, kruške, banane).

Priprema s mlijekom i vodom: prokuhati 100ml vode i 100 ml punomasnog mlijeka i ohladiti na približno 50°C. Uliti u zdjelicu i umiješati 5 jušnih žlica pahuljica od integralnog griza (otprilike 25g). Ohladiti na približno 37°C.

Priprema s majčinim mlijekom: promiješati 25g pahuljica (otprilike 5 jušnih žlica) s 130 ml toplog majčinog mlijeka. Da bi se sačuvale vrijedne hranjive tvari iz majčinog mlijeka – ne podgrijavati na temperaturi iznad 40°C.

Napomene: Slijediti upute jer samo pravilno doziranje će osigurati sve potrebne hranjive sastojke vašem djetetu. Uvijek koristiti svježe pripremljenu hranu. Ne koristiti ostatke. Ne podgrijavati u mikrovalnoj pećnici (postoji mogućnost pregrijavanja). Uvijek provjerite temperaturu kašice prije hranjenja (optimalno 37°C). Obratite posebnu pozornost na dentalnu higijenu nakon što djetetu izraste prvi zub. / Preporuka proizvođača: kod pripreme sa svježim mlijekom preporučuje se dodati 2 jušne žlice voćnog soka bogatog vitaminom C za poboljšanu apsorpciju željeza. Kod pripreme bez mlijeka kašica gotovo ne sadrži masti stoga se u tim slučajevima preporučuje dodati 1-2 čajne žličice jestivog ulja. / 1 jušna žlica pahuljica = otprilike 5g

 

SASTOJCI:

jelovito brašno pšenice, vitamin B1. Iz bio-dinamičkog uzgoja. Sadrži gluten. Bez dodanog šećera. Sadrži prirodno prisutne šećere. Ne sadrži mliječne poizvode niti GMO.

Pakiranje 250 g
Nagradni bodovi 0,27
Zemlja porijekla Njemačka

Vezani proizvodi