Imuno paket Matičnjak - Ivo Bačlija

Vrhunski paket po odličnoj cijeni za imunitet.

Cijena: 207,75 kn
Imuno paket

Podignite svoj imunitet na prirodan i jednostavan način

 

IMUNO PAKET

Imunitet nas čuva od oboljenja pa podizanjem imuniteta stvaramo uvjete da ostanemo zdravi.

Imunološki sustav uključuje i naše tijelo i naš um. Stoga ojačajte duh i odlučite se odabrati sreću i zadovoljstvo, a gnjev i očaj ostavite daleko iza sebe.

Ono što pritom tijelu treba su hladno prešano ulje crnog kima i boljeg lana te ukusan i funkcionalni medni pripravak.

Hladno prešano ulje CRNI KIM - Bez zdravlja sve je ništa!

Crni kim je ljekovita biljna vrsta koja se već stoljećima koristi u medicinske svrhe i to kao hladno prešano ulje. Terapeutsko djelovanje ulja crnog kima još uvijek je predmet mnogih kliničkih istraživanja a potvrđena je njegova efikasnost kod problema s alergijama i njihove prevencije, pri regulaciji razine šećera u krvi, odličan je za jačanje imuniteta, a u narodnoj medicini se koristi kao pomoć kod raznoraznih zdravstvenih tegoba, postižući izraziti antioksidativni, protuupalni i imunomodulatorni učinak.

Preporučena dnevna doza je po 1 čajna žličica u 2 navrata tokom dana. Zbog svog pikantnog okusa, onima koji ga neće rado uzimati samog na žlicu, sugeriramo kombiniranje sa medom ili slatkim sokom, ali pod opaskom da ne smiju biti topli ili vrući, kako se ne bi izgubila korisna svojstva.

Hladno prešano ulje BOLJI DIVLJI LAN – Zdravlje na usta ulazi!

Nefiltrirano ulje sjemenki sjetvenog podlanka svijetle boje, aromatičnog okusa i mirisa dobiva se postupkom hladnog prešanja do 28°C. Najviše ima alfa linolenske kiseline (omega-3 masne kiseline), no važniji je omjer omega-3 i omega-6 masnih kiselina u korist omega-3. Ulje je bogato antioksidansima, a kao prirodni izvor povoljnog omjera esencijalnih masnih kiselina najbolja je podrška dobrom zdravlju. Odlikuje ga iznimno snažno protuupalno djelovanje.

Preporuka: Uzimati jednu čajnu žličicu (30 kapi) ulja boljeg lana dva do tri puta dnevno

 

Dodatak prehrani na bazi meda ČETIRI LOPOVA - Med hrani i od mnogih bolesti brani!

Poliflorni funkcionalni med kojemu su dodane sjemenke crnog kima i četiri blagotvorne biljke našeg podneblja – kadulja, matičnjak, majčina dušica i ružmarin. U kombinaciji s pomno odabranim biljkama našeg podneblja u ovu mednu mješavinu „zarobili“ smo djelić prirodnog bogatstva kojim ćete na kvalitetan način obogatiti svoju svakodnevnu prehranu. Oslabljeni imunitet ili poteškoće s alergijama samo su neki od problema s kojima ćete se lakše nositi uvrstite li Legendu u Vaš asortiman prirodnih i zdravih dodataka prehrani.

Preporuka je uzimati 2-3 žličice dnevno, najdulje 2 tjedna, a korisno je nakon žličice meda popiti čašu vode.

 

 

Pakiranje 250 ml, 250 ml, 300 g
Nagradni bodovi 2,07
Zemlja porijekla Hrvatska

Pomaže pri tegobama