Guarana prah Orgona Superfood

Guarana prah povećava razinu energije i tjelesne izdržljivosti, održava budnost, poboljšava pamćenje, cirkulaciju krvi, stimulira metabolizam i djeluje kao antioksidans.

Cijena: 99,00 kn 84,15 kn
Guarana prah

Narodi Južne Amerike od davnina koriste okrepljujuća svojstva guarane, a u svijetu se koristi kao općeprihvaćena i omiljena zamjena za kavu zbog stimulativnog djelovanja.

Guarana stimulira živčani sustav, poboljšava reaktivnu sposobnosti, tjelesnu izdržljivost i koncentraciju. Zbog svojih energetskih kvaliteta preporučuje se sportašima.

Zbog velike koncentracije teobromina, pomaže u borbi protiv stresa, nervoze i umora. Taj sastojak pomaže također pri sagorijevanju masti, pa ćete guaranu naći u mnogim pripravcima protiv celulita. Djeluje učinkovito i pri „gašenju" gladi te kao diuretik koji olakšava probavu. Ukratko, guarana je idealan „partner" uspješnoj dijeti za mršavljenje.

Najčešće se preporuča konzumirati je kao piće, kao što se to stoljećima radi u Brazilu. A ako želite uživati u raznim kombinacijama, možete od nje pripremati izvrsne smoothiese i voćne koktele.

Značajke proizvoda:

  • povećava razinu energije
  • potpomaže mršavljenju
  • poboljšava pamćenje i koncentraciju
  • poboljšava cirkulaciju krvi
  • stimulira metabolizam
  • djeluje kao antioksidans

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Za osvježavajući i okrepljujući osjećaj, uzimajte 1/2 žličice (1-2 grama) guarane dnevno u soku, vodi ili frapeu. Nemojte prekoračiti dnevnu dozu. Ne preporučuje se djeci, trudnicama ili dojiljama.

 

SASTOJCI:

100 % organski prah guarane

Pakiranje 100 g
Nagradni bodovi 0,99
Rok valjanosti 30.11.2020.
Zemlja porijekla Brazil

Napomena: kraći rok valjanosti


Vezani proizvodi