Ginseng + multivitamin kapsule Dr. Chen - Oriental Herbs

Pomaže u ublažavanju umora i stresa

Cijena: 61,00 kn
Ginseng + multivitamin kapsule

1 kapsula dnevno može održati mentalno i fizičko stanje organizma te doprinijeti značajnoj količini preporučenog dnevnog unosa vitamina.

Biotin ili B7 vitamin je uključen u normalni metabolizam makronutrijenata te vodi ka stvaranju energije iz hrane. 

Folna kiselina igra važnu ulogu u diobi stanica i sudjeluje u formiranju krvi.

Kapsule sadrže sumpor aminokiseline (metionin, cistin) izgrađene od proteina koji su bitne komponente za izgradnju kvalitetnih stanica i tkiva.

Vitamin B6 je uključen u metabolizam proteina i glikogena, pridonosi normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica i održavanju normalne razine homocisteina u krvi. Na taj način doprinosi zdravom radu srca i uravnoteženom radu živčanog sustava.

Vitamin B1 sudjeluje u metaboličkim procesima potrebnim za normalno funkcioniranje živčanog sustava te također doprinosi pravilnom funkcioniranju srca.

Tijelo ne može proizvesti dovoljnu količinu C vitamina pa je neophodno da se konzumiraju dovoljne količine  istog jer igra važnu ulogu u imunološkom sustavu, potreban je za normalno funkcioniranje živčanog sustava, povećava apsorpciju željeza u prehrani, pomaže u održavanju normalnog stanja krvnih žila.

Ginseng korijen doprinosi mentalnim i fizičkim sposobnostima, podržava prirodnu obranu tijela, antioksidans je za zaštitu stanica od štetnih slobodnih radikala. Pomaže u ublažavanju umora i stresa, potiče rad mozga, pamćenje, mentalne i fizičke aktivnosti i vitalnost.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

1 kapsula dnevno uz 3 dcl vode

Napomena: Čuvati izvan dohvata djece. Ne prekoračujte dnevnu dozu. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu i zdrav način života.

 

SASTOJCI:

Biotin, folna kiselina, ginseng korjen, sumpor aminikiseline (metionin, cistin), B6 vitamin, B1 vitamin, C vitamin, želatina

Pakiranje 30 kapsula/423 mg
Nagradni bodovi 0,61
Zemlja porijekla EU

Vezani proizvodi