Četkica za zube od bambusa Hydrophil

Hydrophil eko četkica za zube od bambusa s BPA-free vlaknima

Cijena: 4,65 €
Četkica za zube od bambusa

6 razloga zašto se odlučiti za eko četkicu za zube:

 

1. Drška od biorazgradivog bambusa  

Drška četkice proizvedena je od 100% biorazgradivog bambusa. Za razliku od plastične četkice ova drška prilikom upotrebe ne klizi iz ruke. Četkica ima elegantan dizajn, te je zato lijepi dodatak u svakoj kupaonici.

Jeste li znali da je bambus najbrže rastuća biljka na Zemlji? Bambus ima prirodnu antibakterijsku zaštitu, te za svoju rast ne treba dodatno gnojivo. Savršeno čist i eko materijal!

2. Mekana vlakna bez BPA 

Sve Hydrophil četkice imaju mekana vlakna koja su najbolja za naše desni i provjereno ne sadrže štetni BPA (bisfenol A). Vlakna su izrađena od najlona - izdržljivog materijala koji se tijekom dužeg vremena sam razgradi.

3. Pakiranje koje se može kompostirati 

Hydrophil četkica za zube je pakirana u kutijicu izrađenu od 100% recikliranih materijala.

4. Uobičajen rok upotrebe

Hydrophil četkica može se koristiti toliko vremena kao uobičajene plastične četkice. Preporučljivo ju je zamijeniti svaka tri mjeseca.

5. Humanitarna pomoć 

10% od dobitka ostvarenog kupnjom Hydrophil četkice ulaže se u Viva con Aqua projekt koji se zalaže za dostupnost pitke vode u zemljama u razvoju.

6. Hydrophil četkica - za bolji svijet 

Svi mi koji koristimo ovu četkicu borimo se protiv više od dvije milijarde plastičnih četkica koje svake godine završe na smeću! S lijepim i jednostavnim dizajnom Hydrophil četkica je odlična alternativa plastičnoj četkici za zube. Pridružite nam se u želji da stvorimo bolji svijet!!!

100% veganska, ekološki prihvatljiva

Naš okoliš je lijep. Gledajući ga sa svim njegovim aspektima, došli smo do zaključka da se odgovornost i ljepota ne smiju isključivati . Četkica za zube iz održivog razvoja u prekrasnoj azurno plavoj boji  ne samo da izgleda dobro, nego je također dobar izbor za smanjenje plastičnog otpada. Ručka je izrađena od brzorastućih bambusa, dok su vlakna od BPA-free najlona. Prema tome, BPA - free, 100% vegansku četkica za zube od bambusa možete koristiti čiste savjesti.

Srednje mekana vlakna četkice za zube odlična su za temeljito čišćenje zubi i zaštitu vaših desni . Kako se vlakna čestom upotrebom troše, preporučujemo promjenu četkice svaka tri mjeseca.

Pakiranje 1 kom
Nagradni bodovi 4,65
Zemlja porijekla Njemačka

Vezani proizvodi