Četkica za zube od bambusa za djecu Hydrophil

Hydrophil eko četkica za zube od bambusa s BPA-free vlaknima

Cijena: 3,95 €
Četkica za zube od bambusa za djecu

Svijet pripada djeci. Pokažimo im kako mogu zaštititi plavi planet i zube u isto vrijeme. Koristeći četkice za zube iz održivog razvoja proizvedene od BPA -free i biorazgradivog bambusa. Vlakna su od najlona . Vaše dijete će štititi svoj okoliš sa svakim pranjem svojih zubiju .

Naravno, veganska četkica će istovremeno činiti dobro djetetovim zubima. Njena extra mekana vlakna idealna su za prve i druge zube, a uz njihovu plavu boju , pranje zubiju je prava zabava!

6 razloga zašto se odlučiti za eko četkicu za zube:
 
1. Drška od biorazgradivog bambusa  
 
Drška četkice proizvedena je od 100% biorazgradivog bambusa. Za razliku od plastične četkice ova drška prilikom upotrebe ne klizi iz ruke. Četkica ima elegantan dizajn, te je zato lijepi dodatak u svakoj kupaonici.
Jeste li znali da je bambus najbrže rastuća biljka na Zemlji? Bambus ima prirodnu antibakterijsku zaštitu, te za svoju rast ne treba dodatno gnojivo. Savršeno čist i eko materijal!
 
2. Mekana vlakna bez BPA 
 
Sve Hydrophil četkice imaju mekana vlakna koja su najbolja za naše desni i provjereno ne sadrže štetni BPA (bisfenol A). Vlakna su izrađena od najlona - izdržljivog materijala koji se tijekom dužeg vremena sam razgradi.
 
3. Pakiranje koje se može kompostirati 
 
Hydrophil četkica za zube je pakirana u kutijicu izrađenu od 100% recikliranih materijala.
 
4. Uobičajen rok upotrebe
 
Hydrophil četkica može se koristiti toliko vremena kao uobičajene plastične četkice. Preporučljivo ju je zamijeniti svaka tri mjeseca.
 
5. Humanitarna pomoć 
 
10% od dobitka ostvarenog kupnjom Hydrophil četkice ulaže se u Viva con Aqua projekt koji se zalaže za dostupnost pitke vode u zemljama u razvoju.
 
6. Hydrophil četkica - za bolji svijet 
 
Svi mi koji koristimo ovu četkicu borimo se protiv više od dvije milijarde plastičnih četkica koje svake godine završe na smeću! S lijepim i jednostavnim dizajnom Hydrophil četkica je odlična alternativa plastičnoj četkici za zube. Pridružite nam se u želji da stvorimo bolji svijet!!!
 

UPOZORENJE: Ove četkice nisu za djecu mlađu od 3 godine!

Pakiranje 1 kom
Nagradni bodovi 3,95
Zemlja porijekla Njemačka

Vezani proizvodi