Vražja kandža kapi Soria Natural

Biljne kapi bez alkohola

Cijena: 16,50 €
Vražja kandža kapi

Vražja kandža (Harpagophytum procumbens D.C.) liofilizirani ekstrakt iz korijena biljke u biljnom glicerinu.

 

Vražja kanđa je sukulent koja se pruža po tlu. Prirodno je proširena po pustinji Kalahari, odnosno u državama na jugu Afrike u kojima se prostire: Južnoafričkoj republici, Angoli, Bocvani, Zambiji, Zimbabveu, Namibiji i Mozambiku. Najradije raste na otvorenim prostorima s pješčanim tlima.

 

  • biljka iz ekološkog uzgoja u kojem nisu korišteni pesticidi, herbicidi ili anorganska gnojiva
  • ne sadrži boje, konzervanse ni alkohol
  • ne sadrži dodani šećer
  • veganski proizvod

 

UPUTA ZA UPOTREBU:

Dobro protresti prije uporabe.

Odrasli ili adolescenti iznad 12 godina: Savjetujemo dnevnu dozu od 1 ml (25 kapi) tri puta na dan, razrjeđeno u vodi.

Napomene: Preporučene dnevne količine ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak uravnoteženoj i raznovrsnoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnoteženog i raznovrsnog načina prehrane te zdravog načina života.

Upozorenja: Čuvati od dohvata male djece. Ne preporučuje se osobama s čirom želudca i dvanaesnika, žučnim kamencima, te trudnicama i dojiljama. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

 

SASTOJCI:

U 3 ml - glicerin, pročišćena voda, liofilizirani ekstrakt iz korijena Vražje kandže (Harpagophytum procumbens D.C.) (360mg) – od čega harpagozid 9 mg, γ-ciklodekstrini (120 mg), α-ciklodekstrini (60 mg).

Proizvod može sadržavati talog, što ne utječe na njegovu kakvoću. Obzirom da je proizvod standardiziran na aktivne tvari, moguća su odstupanja u boji, okusu, mirisu i gustoći sadržaja.

Aktivni sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi: Harpagozid 9,0 mg u 3 ml kapi.

Pakiranje 50 ml
Nagradni bodovi 16,50
Zemlja porijekla Španjolska