Tinktura Panax Ginseng Kernnel

Pridonosi normalnoj cirkulaciji i pomaže održati fizičke i mentalne sposobnosti

Cijena: 89,00 kn
Tinktura Panax Ginseng

Dokazano je stimulativno djelovanje ginsenga na središnji žičani sustav, bolje pamćenje i smanjenje stresa. Ako želite poboljšati pamćenje i koncentraciju, tinktura panax ginsenga je pravo rješenje.

  • pomaže pri održavanju fizičke i mentalne sposobnosti
  • doprinosi normalnoj cirkulaciji
  • Doprinosi prirodnoj obrani i normalnom funkcioniranju imunološkog sustava


Kinesko ime ginseng znači „čovječji korijen“ i odnosi se na gotovo čovjekolik izgled njegovog podanka (korijena). Ime roda panax dolazi od grčkog naziva Panacea, što znači „božica koja sve liječi“. U kineskoj farmakologiji biljaka biljka se spominje prije 5000 godina. Budući da se teško može uzgajati, imala je veliku vrijednost, a njezina upotreba dugo je bila rezervirana samo za kraljeve i careve. Isprepleteni korijen bere se tek nakon sedam godina starosti biljke.

Dokazano je njegovo stimulativno djelovanje na središnji žičani sustav, povećanje kapaciteta pamćenja, te smanjenja stresa. Neki ljudi koriste Panax ginseng protiv prerane ejakulacije. Muškarci također znaju koristiti ginseng za erektilnu disfunkciju (ED).

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Popijte tri puta dnevno po 20 kapi razblaženo u 1 dcl vode.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života. Pogodno za vegetarijance. Način čuvanja: na suhom i tamnom mjestu, na temperaturi do 25°C

Koristiti samo u razrijeđenom obliku prema uputi.

Upozorenja: osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se osobama sa šećernom bolesti i oštećenjem kardiovaskularnog sustava, trudnicama i dojiljama.

 

SASTOJCI:

Vodeno alkoholni ekstrakt korijena ginsenga, Panax ginseng Meyer, (90% v/v).

Sastojci u dnevnoj dozi (60 kapi): Odgovara približno 250 mg biljne tvari (korijena).

 

Kernnel svom portfelju kvalitetnih proizvoda pridružuje ljekovite ekstrakte odabranih biljaka koji će biti snažna podrška zdravlju, a svojom se praktičnošću uklapaju u užurbanu svakodnevicu modernog čovjeka.

  • Pažljivo odabrane i ubrane biljke
  • 100% organski uzgoj
  • Prema standardima europske farmakopeje
  • Pouzdan partner s iskustvom u proizvodnji tinktura
Pakiranje 50 ml
Nagradni bodovi 0,89
Zemlja porijekla Francuska, Hrvatska