Tinktura Astragalus Kernnel

Opnasti kozlinac (Astragalus membranaceous)

Cijena: 89,00 kn
Tinktura Astragalus

Opnasti kozlinac (Astragalus membranaceous)

Korijen kozlinca se stoljećima koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini s ostalim biljkama za jačanje obrambenog sustava organizma. Kozlinac pomaže organizmu u obrani od stresa, za jačanje imuniteta, prevenciju prehlada i infekcije gornjih dišnih puteva. Ima antibakterijska, antivirusna i protuupalna svojstva. Sadrži antioksidanse koji štite stanice od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Moguće su interakcije s lijekovima koji suprimiraju imunološki sustav, kao npr. litijum.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Popijte 3 puta dnevno po 20 kapi razblaženo u 1 dl vode.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života. Pogodno za vegetarijance. Način čuvanja: Na suhom i tamnom mjestu, na temperaturi do 25°C.

Koristiti samo u razrijeđenom obliku prema uputi.

Upozorenje: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati sa liječnikom. Ne preporuča se trudnicama i dojiljama.

 

SASTOJCI:

Vodeno alkoholni ekstrakt korijena biljke Opnasti kozlinac, Astragalus membranaceous (70%v/v)

Sastojci u dnevnoj dozi (60 kapi): Odgovara približno 270 mg suhog korijena.

 

Kernnel svom portfelju kvalitetnih proizvoda pridružuje ljekovite ekstrakte odabranih biljaka koji će biti snažna podrška zdravlju, a svojom se praktičnošću uklapaju u užurbanu svakodnevicu modernog čovjeka.

  • Pažljivo odabrane i ubrane biljke
  • 100% organski uzgoj
  • Prema standardima europske farmakopeje
  • Pouzdan partner s iskustvom u proizvodnji tinktura
Pakiranje 50 ml
Nagradni bodovi 0,89
Zemlja porijekla Francuska, Hrvatska

Pomaže pri tegobama