Šungit harmonizatori džepni

Džepni harmonizatori ,dimenzije: cca. 5.5 x 0.5 cm, težina: cca. 42 g

Cijena: 149,00 kn
Šungit harmonizatori džepni

DJELOVANJE:

Šungit uistinu ima čudotvorno djelovanje na organizam i postaje sve popularniji zbog mnogih ljekovitih svojstava. Odlična je zaštita od elektromagnetskih zračenja , jaka zaštita od psihičkih napada, štiti, pročišćava i obnavlja ljudsko energetsko polje.  Pomaže smiriti emocije, smanjuje stres i  promjene raspoloženja.Izvrstan za uzemljenje, pomaže kod problema s cirkulacijom, anemijom i ostalih krvnih poremećaja. Ima protuupalno djelovanje, smiruje probleme s mišićima, ubrzava ozdravljenje. Šungit čovjeku vraća vitalnost i pomlađuje organizam. Ublažava glavobolju, bol u križima, reumu, uklanja neurološka stanja, normalizira san, stabilizira krvni tlak, poboljšava funkciju respiratornog sustava, jača imunitet, pojačava aktivnost, uključujući i seksualnu.

Harmonizatori od šungita,  koriste se za jačanje protoka energije kroz naše tijelo i za harmoniziranje. Jedana je od šungita (disk) i predstavlja Yin, žensku energiju, Mjesec – drži se u lijevoj ruci. Drugi je od tulikivia ili granita (trokut) predstavlja Yang, mušku energiju, Sunce  – drži se u desnoj ruci.

 Sjednite opušteno, ali uspravnih leđa i neprekriženih nogu. Uzmite harmonizatore svaki u odgovarajuću ruku i stavite ruke na koljena. Zatvorite oči. U početku ih koristite 2 puta dnevno, u jutro i navečer,  po 5 minuta, sve dok postuno ne dođete do 2 puta po 15 minuta. Koristite ih svakodnevno 14 dana, a nakon toga napravite pauzu od 2 tjedna.

Više o šungitu, kliknite  OVDJE.

Pakiranje 1 par, ± 5 cm
Nagradni bodovi 1,49
Zemlja porijekla Karelija, Rusija