Rosika kapi Soria Natural

Biljne kapi bez alkohola

Cijena: 89,00 kn
Rosika kapi

Soria Natural Okruglolisna rosika (Drosera rotundifolia L) je prirodni ekstrakt od biološki proizvedene biljke u bezalkoholnoj otopini – mješavini biljnoga glicerina i pročišćene vode. Peroralne kapi odnosno tinktura ne sadržavaju alkohol te su primjerene i za djecu, jetrene bolesnike i ostale.

 

Rosika (Drosera rotundifolia L):

  • umiruje kašalj
  • pomaže kod bolesti dišnih puteva
  • pomaže u otklanjanju katara iz pluća
  • djelotvorna je kod astme i bronhitisa
  • pomaže kod iskašljavanja
  • djeluje antibakterijski

Rosika je do petnaest centimetara visoka zimzelena kukcojedna trajnica s bijelim cvjetovima i u svijetu ljekovitog bilja najpoznatija mesožderka, koju su pod imenom herba sole još redovnici iz 12. stoljeća upotrebljavali za ublažavanje nadražujućeg kašlja. I danas se okruglolisna rosika preporučuje kod grčevitog kašlja i kod suhog nadražujućeg kašlja.

Rosika se preporučuje u slučaju nadražujućeg kašlja i za popratno liječenje kod astme i hripavca. Preporučuje se i u liječenju bronhitisa, suhog kašlja i astme. Okruglolisna rosika poznata je po svojem antibakterijskom i brzom djelovanju te po tome što pomaže u iskašljavanju sluzi kad ona dozrije. Vrlo je cijenjena u Njemačkoj, a i drugdje se redovito pojavljuje.

 

UPUTE ZA UPOTEBU:

Odrasli: učinkovita dnevna doza 1 ml (25 kapi) tri puta na dan razrijeđeno u vodi ili soku
Za djecu do pet godina: osam kapi tri puta na dan.
A za djecu između pet i dvanaest godina: pola doze za odrasle.

Kapi Soria Natural zbog posebne su pripreme od šest do 25 puta učinkovitije od sličnih proizvoda. Također, apsorpcija je takvih kapi 90-postotna, što znači da tijelo može iskoristiti gotovo sva dobra svojstva aktivnih sastojaka u ljekovitom bilju.

Pakiranje 50 ml
Nagradni bodovi 0,89
Zemlja porijekla Španjolska

Pomaže pri tegobama