Protein Strong 4 You Matičnjak - Ivo Bačlija

Biljni protein konoplje sa dodatkom sjemenki crnog kima, odmašćene jezgre lješnjaka i sikavice.

Cijena: 14,50 €
Protein Strong 4 You

Protein konoplje Strong 4 You s dodatkom sjemenki crnog kima, sikavice i lješnjaka.

Preporučujemo ga svima, posebice sportašima i osobama koje jesu ili žele biti aktivni, trče, i rekreativno se bave sportom, a čak i onima koji žele skinuti koju kilu viška, s dobrom namjerom da poboljšaju svoje opće zdravstveno stanje i kondiciju.

Konopljin protein uz svoje pomagače – crni kim, sikavicu i jezgru lješnjaka je drukčiji, stabilniji i neusporedivo bolji izvor proteina za svakoga.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Dvije jušne žlice umiješati u smoothie, shake, jogurt, voćne sokove, mlijeko, frape, salate, umake..

Preporuke: Za svakodnevnu uporabu, bez vremenskog ograničenja; kod sportaša i povećanih napora uzimati tri jušne žlice dnevno, prije i nakon treninga

Napomene: Nije preporučljivo za trudnice, dojilje, djecu mlađu od 12 godina, osobe s transplantiranim organima. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani i zdravom načinu života. Važno je pridržavati se uravnoteženog i raznovrsnog načina prehrane te zdravog načina života.

Upozorenja: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

Način čuvanja: Čuvati na tamnom i hladnom mjestu do 28 °C

 

SASTOJCI:

  • Protein konoplje (90%) – najbolji biljni protein jer za razliku od ostalih proteina, nema inhibitore tripsina i pa je njegova iskoristivost puno veća od ostalih
  • Sjemenke crnog kima (5%)
  • Sjemenke sikavice (2,5%) – osiguravaju silimarin čiji je jedini izvor opna sjemenki sikavice
  • Odmašćena jezgra lješnjaka (2,5%) – lješnjak je važan izvor željeza i jedan od najboljih izvora prirodnog vitamina E, ali lješnjak je dobar izvor i amino kisleline arginina, koju jako cijene sportaši.

 


Sastojci:

      100  g         

protein konoplje

90 %

sjemenke crnog kima

  5 %

sjemenke sikavice

2,5 %

odmašćena jezgra lješnjaka

2,5 %
Pakiranje 400 g
Nagradni bodovi 14,50
Zemlja porijekla Hrvatska

Vezani proizvodi