MP 16 - Nasya ulje Maharishi Ayurveda

Ajurvedsko biljno ulje za sinuse

Cijena: 60,00 kn
MP 16 - Nasya ulje

Pažljivo proizvedeni ekstrakti iz ljekovitoga bilja u kombinaciji s vrijednim esencijalnim uljima - to je osnova jedinstvene kolekcije proizvoda za ljepotu kod koje je drevno ajurvedsko znanje nadopunjeno visoko zahtjevnim certifikatom za vrhunsku prirodnu kozmetiku. Svi proizvodi prema toj iznimnoj Maharishi ajurvedskoj koncepciji, pažljivo su međusobno usklađeni među sobom.

Samo 2-3 kapi dnevno u nosnice pročišćuje nos i glavu.
Jača sluznicu u nosu. Svakodnevno korištenje kroz duži period pomaže oslobađanju od nakupina sluzi u sinusima.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Nanesite prstom 2-3 kapi blizu nosnica dva do tri puta dnevno.

 

SASTOJCI:

Oleum sesami, Santalum album, Aquilaria agallocha, Cinnamomum tamala, Berberis aristata, Glycyrrhiza glabra, Adhatoda vasica, Elettaria cardamomum, Embelia ribes, Aegle marmelos, Nelumbium speciosum, Peonia odorata, Andropogon muricatus, Cyperus rotundus, Cinnamomum ceylanicum, Cyperus scariosus, Hemidesmus indicus, Desmodium gangeticum, Leptadinia reticulata, Uraria picta, Cedrus deodara, Asparagus racemosus, Vitex negundo, Solanum xanthocarpum, Bombax malabaricum.

 

Službena procjena Maharishi ayurvede kao cjelovite (potpune) ayurvede

All Indian Ayurvedic Congress (Sveindijski zbor ajurvedskih liječnika) je službena organizacija i najviši autoritet za ayurvedu u Indiji s preko 300 000 ajurvedskih liječnika-članova. Službeno je mišljenje predsjednika te organizacije da Maharishi ayurveda predstavlja autentičnu i klasičnu formu ayurvede te da primjenjuje tradiciju ajurvedskoga znanja u svoj svojoj cjelini, a što je danas teško naći u Indiji.

"Veliko mi je zadovoljstvo potvrditi da Maharishi ayurveda predstavlja ajurvedsku tradiciju na najvišoj razini njezine učinkovitosti i potpunosti, kao što to i iznose klasični tekstovi te znanosti.

Imao sam prigodu ispitati iz prve ruke ogroman doprinos koji je Maharishi Mahesh Yogi ostvario oživljavajući taj drevni sustav brige za zdravlje, donoseći njegove dobrobiti ljudima cijeloga svijeta. Maharishi ayurveda čini dostupnim načela i praksu ayurvede na kompletan, sustavan i autentičan način, koji je rijetko kad u posljednje vrijeme bio postignut u Indiji. Naprimjer, Maharishi ayurveda uključuje yogu (zajedno s transcendentalnom meditacijom i asanama), đjotiš, gandharvaveda glazbu i druge vedske discipline za koje se u drevnim ajurvedskim tekstova drži da su od životne važnosti za stvaranje i održavanje zdravlja.

Maharishi ayurveda uključuje veliki raspon terapija preporučenih u starim tekstovima, što općenito nije slučaj u ayurvedi koja se danas primjenjuje u Indiji. Ona uključuje visoke standarde kontrole kvalitete primjenjujući suvremene tehnologije. Nadalje, njezina učinkovitost je dokazana u obimnom znanstvenom istraživanju koje je provedeno u Americi i Europi kao i u Indiji.

Ja ću posebno preporučiti svakome tko je zainteresiran za proučavanje ayurvede da se bavi Maharishi ayurvedom jer nudi puni opseg te prastare mudrosti, koju su drevni indijski vidioci iznijeli na svjetlo dana."


Predsjednik Sveindijskog zbora ajurvedskih liječnika
(ALL INDIA AYURVEDIC CONGRESS)
Šiv Karan Šarma Ćhangani

Pakiranje 10 ml
Nagradni bodovi 0,60
Zemlja porijekla Indija

Pomaže pri tegobama


Vezani proizvodi