Med Nigella Matičnjak - Ivo Bačlija

Nigella – učinkovit med s crnim kimom.

Cijena: 67,00 kn
Med Nigella

Poliflorni funkcionalni med sa sjemenkama crnog kima (uz sjemenke crnog kima sadrži i cvjetni prah koje pčele prikupe tijekom prašne sezone) i ekstraktom ljekovitog bilja.

Med kojemu su dodane sjemenke i ljekovito bilje brza je i nutrititivno bogata „bomba“. Brza, jer obiluje fruktozom i glukozom - šećerima koji najbrže potiču probavu i apsorpciju aktivnih tvari u krv, nutritivna jer sadrži široki spektar mikro i makro-nutrijenata i raznih zaštitnih biološki aktivnih spojeva. Dokazana su brojna i vrijedna nutritivna svojstva sjemenki; isto tako dokazano je da je bilje u medu na sigurnom, zaštićeno od oksidacije, traje dulje, ne gubi blagotvorna svojstva, a povrh svega zajedništvo u medu podiže pozitivan sinergijski učinak.Prirodni je proizvod, jednostavan i brz zalogaj, visoke nutritivne vrijednosti i s vrlo konkretnim i mjerljivim djelovanjem.

Već smo naveli  da je crni kim na put u vječnost ponio faraon Tutankhamon, da su dobru naviku konzumiranja crnog kima preuzeli  stari Grci i Rimljani, dok ga je prorok Muhamed, uvjeren u njegovu moć, nazvao blagoslovljenim sjemenom. Korištenje crnog kima tisućama godina sigurno nije bilo bez razloga, što nam danas znanost također potvrđuje.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Preporuča se uzimati jednu do tri žličice dnevno. Dobro je iza žličice meda popiti čašu vode.

Napomena: Osobe koje uzimaju ljekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati sa liječnikom, ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani ili zdravom načinu života.

 

Sastojci:

u 1 žličici (5 g)u 3 žličice (15 g)

sjeme crnog kima

1 g 3 g

cvjetni med

4 g 12 g
Pakiranje 250 g
Nagradni bodovi 0,67
Zemlja porijekla Hrvatska

Pomaže pri tegobama


Vezani proizvodi