Gymnema Solaray

Gymnema ili srebrna svilenica

Cijena: 32,90 €
Gymnema

Gymnema sylvestre je biljka iz obitelji Asclepidaceae, penjačica tropskih šuma južne i centralne Indije. Lišće srebrne svilenice sadrži triterpenske saponine koji preporučenoj dnevnoj dozi u ovom proizvodu osiguravaju 75 % gimnemičnih kiselina koje su glavna aktivna komponenta biljke.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Uzimati 1 kapsulu do tri puta dnevno uz obrok ili čašu vode.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnoteženog i raznovrsnog načina prehrane te zdravog načina života.

Upozorenje: Potrebno je prije uzimanja dodatka prehrani posavjetovati se s liječnikom ili stručnom osobom. Osobe koje uzimaju lijekove i osobe sa šećernom bolesti trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci. Ne koristiti ako zaštitna ovojnica ispod čepa nedostaje ili je oštećena.

Uvjeti čuvanja: Na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.

 

SASTOJCI:

Srebrna svilenica, biljna celulozna kapsula, rižino brašno (Oryza spp.), mješavina ekstrakta perikarpa organske riže (Oryza spp.), tvar za sprječavanje zgrudnjavanja silicijev dioksid.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=2 kapsule): 

Neto:

Srebrna svilenica (Gymnema sylvestre) (ekstrakt lista) (osigurava 864 mg (75%) gimnemičnih kiselina) 1155mg
Pakiranje 60 kps/385 mg
Nagradni bodovi 32,90
Zemlja porijekla SAD