Gymnema Solaray

Sanskritsko ime biljke je Meshashringi, što znači uništavač šećera.

Cijena: 232,00 kn
Gymnema

Gymnema je biljka iz obitelji Asclepidaceae, penjačica tropskih šuma južne i centralne Indije. Lišće Gymneme sadrži triterpenske saponine  koji u ovom proizvodu osiguravaju 75% gimnemičnih kiselina koje su ujedno i glavna aktivna komponenta u biljci.

Ayurvedska medicina koristi širok spektar ljekovitog bilja za lječenje mnogih bolesti i ublažavanje tegoba među kojima se ističe i Srebrna svilenica (lat. Gymnema sylvestre). To je biljka iz obitelji Asclepidaceae, penjačica tropskih šuma južne i centralne Indije. Lišće Gymneme sadrži triterpenske saponine koji u ovom proizvodu osiguravaju 75% gimnemičnih kiselina koje su ujedno i glavna aktivna komponenta u biljci.

Sanskritsko ime biljke je Meshashringi, što znači uništavač šećera.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

uzimati 1 kapsulu do dva puta dnevno uz obrok ili čašu vode.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenje: Potrebno je prije uzimanja dodatka prehrani posavjetovati se s liječnikom ili stručnom osobom. Osobe koje uzimaju lijekove i osobe sa šećernom bolesti trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci. Ne koristiti ako zaštitna ovojnica ispod čepa nedostaje ili je oštećena.

 

SASTOJCI:

srebrna svilenica, biljna celulozna kapsula, emulgator magnezijev stearat.

  • Ne sadrži gluten, šećer, sol i škrob

 

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=2 kapsule): 

Neto:

Srebrna svilenica (Gymnema sylvestre) (ekstrakt lista)
(osigurava 576 mg (75%) gimnemičnih kiselina)
770 mg
Pakiranje 60 kapsula/385 mg
Nagradni bodovi 2,32
Zemlja porijekla SAD

Pomaže pri tegobama