Ginko kapi Soria Natural

Biljne kapi bez alkohola

Cijena: 89,00 kn
Ginko kapi

Soria Natural Ginko je prirodni ekstrakt od listova biljke u biljnom glicerinu u obliku peroralnih kapi s priloženom kapaljkom. Ne sadržava alkohol, bojila, konzervanse ni bilo kakve dodatke.

 

Glavne značajke ekstrakta ginka:

  • za poboljšanje mentalnih sposobnosti
  • pomaže kod problema s koncentracijom i pamćenjem
  • otklanja šum u ušima
  • pomaže kod vrtoglavice i glavobolje
  • smanjuje osjećaj hladnih ruku i nogu, utrnutost i trnce

Smatra se prirodnim lijekom pri smetnjama u cerebralnoj cirkulaciji. Porijeklom iz Kine i Japana, poboljšava pamćenje jer poboljšava moždanu cirkulaciju na osnovi aktivnih izvora (terpentina i flavonoida) koji imaju antioksidativno djelovanje i poput prirodnog „čistaća“ smanjuje količinu štetnih slobodnih radikala, supstancija odgovornih za starenje stanica mozga i živčanog sustava.

Ova biljka koristi se za poboljšanje funkcije mozga i kao pomoć pri intelektualnim naporima. Pomaže i u stanjima povezanima sa smanjenim protokom krvi u mozgu, osobito u starijih ljudi, koja uključuju gubitak pamćenja, glavobolje, zujanje u ušima, vrtoglavice, teškoće u koncentraciji, poremećaje raspoloženja i poremećaje sluha. 

Pretpostavlja se da ekstrakt utjecajem na reološka svojstva krvi (uzrokuje dilataciju arterija, kapilara i vena te uz to inhibira agregaciju trombocita i smanjuje viskoznost krvi) poboljšava cirkulaciju u mozgu, rukama i nogama. Učinak djelatne tvari ekstrakta ginka na cirkulaciju u mozgu ima za posljedicu poboljšanje oslabljenih moždanih funkcija.
Kod oslabljene cirkulacije u vratnoj kralježnici ginkoflavonglikozidi pozitivno djeluju na poboljšanje sluha.Također pomažu kod simptoma oslabljene cirkulacije u rukama i nogama, ublažavajući gubitak osjeta, trnce, grčeve, obamrlost i osjećaj hladnoće i pečenja.
U bolesnika s intermitentnim klaudikacijama primijećeno je da ginko utječe na produljenje staze hodanja te ublažava bolove u mirovanju. Osim toga, ginko pozitivno djeluje na elasticitet vena te se može primijeniti kod hemoroida i varikoznih vena.

 

GINKO ekstrakt namjenjen je ublažavanju tegoba kod poremećaja venske i kapilarne cirkulacije i primjenjuju se u sljedećim slučajevima:

  • poremećaj moždane cirkulacije, koji se može očitovati slabljenjem moždanih funkcija i pridruženim simptomima kao što su vrtoglavica, šum u ušima, glavobolja, oslabljeno pamćenje, poremećaj koncentracije, nesanica, neraspoloženje i osjećaj straha
  • oslabljena cirkulacija u vratnoj kralježnici, koja se može očitovati oslabljenim sluhom
  • oslabljena cirkulacija u rukama i nogama koja se očituje sljedećim simptomima: gubitak osjeta, trnci, grčevi, obamrlost i osjećaj hladnoće i pečenja i dr.

Osim toga, GINKO biljni ekstrakt može se primijeniti kod hemoroida i varikoznih vena jer pozitivno djeluju na elasticitet vena.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Odrasli: savjetujemo uzimanje djelotvorne dnevne doze od 1 ml (približno 25 kapi) tri puta dnevno razrijeđenih u vodi.
Djelotvorna dnevna doza prosječna je količina standardiziranih aktivnih sastojaka koje je potrebno uzeti svaki dan, kako bismo se osjećali bolje.

Napomena: S obzirom na to da Ginkgo interferira s mnogim lijekovima, prije primjene porazgovarajte s liječnikom ako uzimate bilo kakve lijekove.

 

SASTOJCI:

GINKO – Ginkgo Biloba (listovi) 14%, biljni glicerin i pročišćena voda (1:1) 86%

 

ginko.jpg

Pakiranje 50 ml
Nagradni bodovi 0,89
Zemlja porijekla Španjolska