Ulje koštica marelica Manolya Doğal ve Aromatik

100% prirodno i čisto bez umjetnih dodataka

Cijena: 110,00 kn
Ulje koštica marelica

Ulje od koštica marelice / Prunus armeniaca

  • Proizvedeno hladnim prešanjem sjemenki iz koštica marelice
  • Sadrži visok stupanj esencijalnih masnih kiselina
  • Bogato prirodnim vitaminima A i E
  • Odličan izvor vitamina B17
  • Najbolje ulje za kožu i kosu
  • 100% prirodno i čisto bez umjetnih dodataka
  • Nije razrijeđeno drugim uljima!

GEA OLEUM Ulje od koštica marelice je proizvedeno hladnim prešanjem sjemenki iz koštica marelice.
Ovaj način pripremanja ulja obezbjeđuje da budu sačuvana sva nutritivna i korisna svojstva. 

Ovo prirodno ulje ima doista široku primjenu. Antiupalna djelovanja ovog ulja odlično su se pokazala prilikom tretiranja ozbiljnijih kožnih problema poput ekcema, dermatitisa i akni. Blagotvorno djeluje na kožu i kosu jer je bogato prirodnim vitaminima A i E, te linolnom i drugim esencijalnim masnim kiselinama, kao i mineralima. Veoma je učinkovito za njegu kože jer se savršeno apsorbira u koži, ne stvara osjećaj masnoće i ne ostavlja bilo kakve tragove. Također, nije uzročnik alergijskih reakcija te se kao takvo  može koristiti na osjetljivoj koži i u proizvodima za bebe. Koristi se za prehranu starije i suhe kože. Ovo esencijalno ulje se nerijetko koristi kao glavni sastojak u proizvodima za njegu kose. Sprječava gubitak i jača folikul kose.

Mnoga znanstvena istraživanja opisuju sjemenke iz koštice marelice kao izvor vitamina B17 koji se preporuča za upotrebu i pomoć pri terapiji malignih tumora. Istraživanja mnogih nutricionista su dokazala da je uporaba sjemenja koštunjavog voća, a posebice koštica marelice, sjajna preventiva ovim opasnim bolestima.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Koristiti najviše 30 kapi dnevno (3x10 kapi). Ulje možete miješati sa kremama koje koristite. Ukoliko nanosite na kosu, za bolji efekat ulje malo zagrijte. Djeca do 12 godina starosti ne bi trebala koristiti ulje oralno.

Pakiranje 20 ml
Nagradni bodovi 1,10
Zemlja porijekla Turska

Pomaže pri tegobama


Vezani proizvodi