Ulje alge s DHA Royal Green

Royal Green ulje algi je proizvedeno u zaštićenom i nezagađenom okolišu

Cijena: 269,00 kn 188,30 kn
Ulje alge s DHA

Budući da ulje algi nije ribljeg podrijetla, u potpunosti je zaštićeno od mogućeg zagađenja iz oceana.

Sadrži 200 mg DHA u 1 vegetabilnoj kapsuli.

Uzimanje ulja algi se ne preporučuje samo trudnicama i dojiljama, nego i starijim osobama i vegetarijancima. Unos dokosaheksaenske kiseline (DHA) tijekom trudnoće i dojenja pridonosi normalnom razvoju mozga i oka kod fetusa i dojenčadi.

Povoljan učinak postiže se unosom 200 mg DHA na dan uz preporučeni dnevni unos omega-3 masnih kiselina za odrasle, npr. 250 mg DHA i eikosapentaenske kiseline (EPA). DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga i normalnog vida. Blagotvorni učinak postiže se dnevnim unosom od 250 mg DHA.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Preporučuje se popiti 1 kapsulu dnevno uz obrok.

Napomene: čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Upozorenje: osobe koje uzimaju lijekove, trudnice i dojilje trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

 

SASTOJCI:

ulje dobiveno iz mikroalge Schizochytrium sp.,voda, suncokretovo ulje, kukuruzni škrob, tvar za zadržavanje vlage: glicerin i sorbitol, zgušnjivač: karagenan, antioksidansi: askorbil palmitat i tokoferoli, aroma, suncokretov lecitin, bojilo: beta karoten i karamel

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (= 1 kapsula): ulje dobiveno iz mikroalge Schizochytrium sp. 600 mg, prirodno sadrži dokosaheksaensku kiselinu (DHA) 200 mg.

Pakiranje 60 kapsula
Nagradni bodovi 2,69
Zemlja porijekla Nizozemska

Napomena: Rok valjanosti: 31.08.2019.