Triphala Plus bio (MA 505) Maharishi Ayurveda

Triphala znači tri biljke (voća); Haritaki, Bibhitaki i Amalaki.

Cijena: 295,00 kn
Triphala Plus bio (MA 505)

Terminalia chebula, Terminalia belerica, Emblica officinalis). Gotovo svaka željena kvaliteta sreće, uravnoteženog i dugog života, veže se uz ove glasovite tri biljke (voća) kada se spominju u klasičnim ajurvedskim tekstovima.Triphala Plus od Maharishi Ayurvede sjedinjuje njihova najbolja svojstva u ovom visoko cijenjenom organskom dodatku prehrani.

Triphala je hranjiva i podržava stvaranje ođasa. Prema tumačenju ayurvede ođas je najfiniji krajnji proizvod probave i metabolizma. Ođas podržava (omogućava) dug život, tjelesnu snagu i dobar izgled.

Triphala Plus je izvrsna rasajana koja uravnotežuje Pittu u cijelom tijelu i potiče kretanje u crijevima.Tradicionalno, ovaj se dodatak hrani koristi za blago čišćenje crijeva ako se uzima neposredno prije spavanja. Dodatno poboljšava metabolizam cijeloga tijela i pridonosi dobrom zdravlju. Ako se koristi preko dana onda ima učinak rasajane. Rasajane su ajurvedske biljne i mineralne mješavine koje pomlađuju, a mogu se koristiti kroz dugi vremenski period, za jačanje duha i tijela.  Sadrži 99,5% biljaka plus rosa centifolia.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Doza za odrasle: 1-2 tablete prije spavanja s toplom vodom.

Napomena: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.  Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Čuvati od dohvata male djece.

Upozorenja: Ne preporuča se uzimati više od dva mjeseca u kontinuitetu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod srčanih poremećaja, trudnicama i dojiljama.

 

SASTOJCI:

98,5 % čine biljke (Terminalia chebula - vrsta mirabalanovca plod Emblica officinalis - indijska kosmulja plod, Terminalia belerica - vrsta mirabalanovca plod, Rosa centifiolia - vrsta ruže, cvijet), škrob (tapioka), gomolj

Dvije tablete sadrže 1970 mg bilja: plod vrste mirobalanovca (T. chebula) 716 mg, plod indijske kosmulje 716 mg, plod vrste mirobalanovca (T. belerica) 398 mg, cvijet ruže  (Rosa centifiolia) 140 mg

Svi sastojci su iz certificiranog organskog uzgoja

 

Službena procjena Maharishi ayurvede kao cjelovite (potpune) ayurvede

All Indian Ayurvedic Congress (Sveindijski zbor ajurvedskih liječnika) je službena organizacija i najviši autoritet za ayurvedu u Indiji s preko 300 000 ajurvedskih liječnika-članova. Službeno je mišljenje predsjednika te organizacije da Maharishi ayurveda predstavlja autentičnu i klasičnu formu ayurvede te da primjenjuje tradiciju ajurvedskoga znanja u svoj svojoj cjelini, a što je danas teško naći u Indiji.

"Veliko mi je zadovoljstvo potvrditi da Maharishi ayurveda predstavlja ajurvedsku tradiciju na najvišoj razini njezine učinkovitosti i potpunosti, kao što to i iznose klasični tekstovi te znanosti.

Imao sam prigodu ispitati iz prve ruke ogroman doprinos koji je Maharishi Mahesh Yogi ostvario oživljavajući taj drevni sustav brige za zdravlje, donoseći njegove dobrobiti ljudima cijeloga svijeta. Maharishi ayurveda čini dostupnim načela i praksu ayurvede na kompletan, sustavan i autentičan način, koji je rijetko kad u posljednje vrijeme bio postignut u Indiji. Naprimjer, Maharishi ayurveda uključuje yogu (zajedno s transcendentalnom meditacijom i asanama), đjotiš, gandharvaveda glazbu i druge vedske discipline za koje se u drevnim ajurvedskim tekstova drži da su od životne važnosti za stvaranje i održavanje zdravlja.

Maharishi ayurveda uključuje veliki raspon terapija preporučenih u starim tekstovima, što općenito nije slučaj u ayurvedi koja se danas primjenjuje u Indiji. Ona uključuje visoke standarde kontrole kvalitete primjenjujući suvremene tehnologije. Nadalje, njezina učinkovitost je dokazana u obimnom znanstvenom istraživanju koje je provedeno u Americi i Europi kao i u Indiji.

Ja ću posebno preporučiti svakome tko je zainteresiran za proučavanje ayurvede da se bavi Maharishi ayurvedom jer nudi puni opseg te prastare mudrosti, koju su drevni indijski vidioci iznijeli na svjetlo dana."


Predsjednik Sveindijskog zbora ajurvedskih liječnika
(ALL INDIA AYURVEDIC CONGRESS)
Šiv Karan Šarma Ćhangani

 

Pakiranje 250 tableta/250 g
Nagradni bodovi 2,95
Zemlja porijekla Indija

Vezani proizvodi