Resveratrol Solaray

Resveratrol se svrstava u jake antioksidanse.

Cijena: 228,00 kn
Resveratrol

Resveratrol je polifenol koji se može pronaći u koži grožđa (Vitis vinifera), japanskom dvorniku (Polygonum cuspidatum), ekstraktu sjemenke grožđa (Vitis vinifera) i ekstraktu crnog vina.

Francuska hrana poprilično je obilna i masna, ali Francuzi rjeđe oboljevaju od bolesti srca i krvnih žila u odnosu na stanovnike drugih zemalja. Nekoliko istraživanja je potvrdilo da tajna ovog paradoksa leži u mediteranskoj prehrani.

Tvar koja je povezana sa kvalitetnim zdravljem Francuza je reservatrol, jedan od sastojaka koji se može naći u sastavu crnih vina. Upravo reservatrol štiti grožđe od plijesni, a količina proizvedenog reservatrola ovisi o količini vlage, odnosno količini plijesni.

Resveratrol je kombinacija kože crnog grožđa (Vitis vinifera) koja osigurava 40 mg (20%) polifenola,  japanskog troskota (Polygonum cuspidatum) koji osigurava 60 mg (40%) ukupnog resveratrola i 30 mg (20%) transresveratrola, ekstrakta sjemenki crnog grožđa (Vitis vinifera) koji  osigurava 95 mg (95%) polifenola, uključujući oligomerne proantocijanidine (OPC) i ekstrakta crnog vina.  Resveratrol se svrstava u jake antioksidanse.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Uzimati 1 kapsulu dnevno (uz obrok ili čašu vode) ili po preporuci stručne osobe.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnoteženog i raznovrsnog načina prehrane te zdravog načina života.

Upozorenje: Potrebno je prije uzimanja dodatka prehrani posavjetovati se s liječnikom ili stručnom osobom. Ovaj proizvod nije namijenjen osobama s poremećajem rada bubrega. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Ne koristiti ako zaštitna ovojnica ispod čepa nedostaje ili je oštećena.

Uvjeti čuvanja: na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.

 

SASTOJCI:

grožđe, japanski dvornik, ekstrakt crnog vina, emulgator celuloza, biljna celulozna kapsula, tvari za sprječavanje zgrudnjavanja: silicijev dioksid, magnezijev stearat; sladilo maltodekstrin.

 

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=2 kapsule):Neto:
Grožđe (Vitis vinifera) (ekstrakt pokožice) (osigurava 40 mg (20%) polifenola) 200 mg
Japanski dvornik (Polygonum cuspidatum) (ekstrakt korijena/podanka)
(osigurava 60 mg (40%) ukupnog resveratrola i 30 mg (20%) transresveratrola)
150 mg
Grožđe (Vitis vinifera) (ekstrakt sjemenke)
(osigurava 95 mg (95%) polifenola, uključujući oligomerne proantocijanidine (OPC))
100 mg
Ekstrakt crnog vina 50 mg
Pakiranje 60 kapsula/75 mg
Nagradni bodovi 2,28
Zemlja porijekla SAD

Pomaže pri tegobama