Protivkašljavko Ekomedo - Damir Ban

Najbolji prirodni med protiv kašlja

Cijena: 67,00 kn

Artikl trenutno nije raspoloživ

Protivkašljavko

Mladi pupoljci (izdanci) bora ubrani u proljeće, pomiješani sa medom jele (medunom) otpuštaju svoje ljekovite smole i etere u tromjesečnom ciklusu miješanja.

PROTIVKAŠLJAVKO je 100 % čisti pripravak proizveden od samo svije komponente sa jakim antiseptičkim djelovanjem, prikladan za upotrebu od najranijeg životnog doba (1 godine).

Savršen način konzumacije je na principu: što manja količina što češće.

 

EKOMEDO PČELARSTVO , OPG Damir Ban je jedino hrvatsko ekološko pčelarstvo sa eko nadzorom i certifikatom priznatom u EU i čitavom svijetu, zato jer Austria Bio Garanti koja nas kontrolira ima reference koje su prihvaćene globalno za razliku od hrvatskih certifikacijskih kuća, koje su manje više priznate samo na nacionalnom nivou.

Pčelinjaci: Balordin dolac i Bater, Novi Vinodolski, Lubenice, otok Cres, Stubica, Vrbovsko, D. Podgora, PP Medvednica, Leponice, Fužine

U košnicama za liječenje pčela koriste se samo prirodne organske kiseline, eterična ulja i ljekovite čajeve. Satne osnove izrađene su iz vlastitog voska. Košnice su bojane ekološkim bojama. Med i ostali pčelinji proizvodi nikada ne dolaze u kontakt sa korodirajućim ili patinirajućim metalima jer je sva pčelarska oprema za vrcanje i obradu, kao i posude za čuvanje pčelinjih proizvoda od inoxa - nehrđajučeg prehrambenog čelika i od stakla.

Pakiranje 150 ml
Nagradni bodovi 0,67
Zemlja porijekla Hrvatska

Pomaže pri tegobama