PreRace kapsule First Endurance

Jedinstven proizvod namjenjen sportašima.

Cijena: 496,00 kn
PreRace kapsule

Posebna mješavina koja sadrži L-taurin, citrulin malat mješavinu 2:1, neuro stimulativnu mješavinu: dimetil amino etanol, kofein anhidrus, teobromin (kakao (Theobroma cacao)), katehin iz ekstrakta zelenog čaja (Camellia sinensis), kvercetin i maličnu kiselinu (iz citrulin malata).

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

uzeti do 3 kapsule 30-45 minuta prije vježbanja. Uzimati 1-3 kaspule za svakih dva sata vježbanja ukoliko je to potrebno. Ne
uzimati više od tri serviranja dnevno (ne više od 9 kapsula na dan). Započnite korištenje preparata s manjom dozom od preporučene da procijenite vašu izdržljivost.

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenje: Prije korištenja preparata konzultirajte se sa stručnom osobom za provođenje programa. Prekinuti s uzimanjem preparata ukoliko se pojave vrtoglavica, pospanost, tremor, nervoza, glavobolja, srčane smetnje ili poremećaj osjetljivosti. Nije za osobe mlađe od 18 godina. Ne dopušta se konzumiranje osobama osjetljivim na kofein, oboljelim od šećerne bolesti, trudnicama i djeci, niti se smije miješati s alkoholom. Nepravilno korištenje može negativno utjecati na zdravlje sportaša. Potrebno je strogo se pridržavati preporučenih dnevnih doza. Potrebno je prije uzimanja bilo kojeg dodatka prehrani posavjetovati se s liječnikom ili stručnom osobom. Ne koristiti ako zaštitna ovojnica ispod čepa nedostaje ili je oštećena.

Uvjeti čuvanja: na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.

 

SASTOJCI:

L-taurin, citrulin malat, kvercetin, dimetil amino etanol, kofein anhidrus, teobromin, katehin, malična kiselina, tvar za sprječavanje zgrudnjavanja silicijev dioksid.

 

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=3 kapsule):Neto:
L-taurin 1000 mg
Citrulin malat mješavina 2:1 500 mg
Neuro stimulativna mješavina: dimetil amino etanol, kofein
anhidrus (osigurava 100 mg kofeina), teobromin (kakao
(Theobroma cacao) (minimalno 6 % teobromina)), katehin
(iz ekstrakta zelenog čaja (Camellia sinensis) (minimalno 60%
katehina, 40% EGCG (epigalatokatehimgalata)))
270 mg
Kvercetin 200 mg
Malična kiselina (iz citrulin malata) 125 mg

 

First Endurance su osnovali dva fanatika za utrkama (biciklist i triatlonac) sa zdravom opsesijom za sportskom prehranom.

Ideja je bila vrlo jednostavna. Željeli su pružiti sportašima pristup formulama koje su razvijene u svrhu povećanja i maksimiziranja izdržljivosti.

First Endurance ima jedinstveni pristup prema razvoju proizvoda i općem poslovanju. Zbog njihovih temeljnih vrijednosti i beskompromisnih standarda, posvećeni su razvijanju najboljih mogučih proizvoda. Zalažu se i koriste samo najkvalitetnije moguće sastojke za vlastite proizvode. Koriste najnovija tehnološka riješenja proizvodnje i zahtijevaju najbolje materijale za pakiranje kako bi zaštitili proizvod od štetnih elemenata (vlage, oksidacije i UV degradacije), sve u svrhu pružanja što kvalitetnijeg proizvoda krajnjem potrošaču.

Samo kada su 100 % sigurni da su postavljeni kriteriji zadovoljeni, plasirati će proizvod na tržište i ponuditi ga sportašima i rekreativcima.

Pakiranje 90 kapsula
Nagradni bodovi 4,96
Zemlja porijekla SAD