Optygen HP First Endurance

Jedinstven proizvod namjenjen sportašima.

Cijena: 1182,00 kn
Optygen HP

Posebna mješavina koja sadrži beta alanin, ekstrakt korijena sibirskog ginsenga (Eleutherococcus senticosus), ATPro™ matricu (kalcijev piruvat, natrijev fosfat, kalijev fosfat, riboza), ekstrakt korijena Rodiole (Rhodiola rosea) i krom (kao Chelavite® aminokiselinski kelat).

Krom doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata te održavanju normalne razine glukoze u krvi.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

uzimati 1 kapsulu dnevno uz obrok.

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenje: Potrebno je prije upotrebe posavjetovati se s liječnikom. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se osobama sa šećernom bolesti i oštećenjem kardiovaskularnog sustava, trudnicama i dojiljama. Vremensko ograničenje za rodiolu – do 2 tjedna u kontinuitetu. Ne koristiti ako zaštitna ovojnica ispod čepa nedostaje ili je oštećena.

Uvjeti čuvanja: na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.

 

SASTOJCI:

Beta alanin, sibirski ginseng, ATPro Matrix, rodiola, OptyMax, krom, crvena želatinska kapsula.

 

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=1 kapsula):Neto:% PU
Beta alanin 375 mg  
Sibirski ginseng (Eleutherococcus senticosus)
(ekstrakt korijena) (minimalno 0,8% eleuterozida)
200 mg  
ATPro Matrix (kalcijev piruvat, natrijev fosfat, kalijev
fosfat, riboza)
125 mg  
Rodiola (Rhodiola rosea) (ekstrakt korijena)
(minimalno 10% rosavina)
75 mg  
OptyMax (Panax notoginseng ekstrakt;
Rosa roxburghii ekstrakt ploda)
12,5 mg  
Krom (kao Chelavite® aminokiselinski kelat) 50 μg 125 %

 

First Endurance su osnovali dva fanatika za utrkama (biciklist i triatlonac) sa zdravom opsesijom za sportskom prehranom.

Ideja je bila vrlo jednostavna. Željeli su pružiti sportašima pristup formulama koje su razvijene u svrhu povećanja i maksimiziranja izdržljivosti.

First Endurance ima jedinstveni pristup prema razvoju proizvoda i općem poslovanju. Zbog njihovih temeljnih vrijednosti i beskompromisnih standarda, posvećeni su razvijanju najboljih mogučih proizvoda. Zalažu se i koriste samo najkvalitetnije moguće sastojke za vlastite proizvode. Koriste najnovija tehnološka riješenja proizvodnje i zahtijevaju najbolje materijale za pakiranje kako bi zaštitili proizvod od štetnih elemenata (vlage, oksidacije i UV degradacije), sve u svrhu pružanja što kvalitetnijeg proizvoda krajnjem potrošaču.

Samo kada su 100 % sigurni da su postavljeni kriteriji zadovoljeni, plasirati će proizvod na tržište i ponuditi ga sportašima i rekreativcima.

Pakiranje 120 kapsula
Nagradni bodovi 11,82
Zemlja porijekla SAD