MSM u kapsulama Planet BIO

MSM u kapsulama je prirodni jestivi oblik sumpora koji je važna komponenta u formiranju kolagena, elastina, hrskavice i keratina.

Cijena: 186,00 kn
MSM u kapsulama

MSM u kapsulama (metil-sulphonyl-metan, poznat i kao mineral ljepote ili DMSO2) je prirodni jestivi oblik sumpora (dobiven iz bio kukuruza i lana), koji je važna komponenta u formiranju kolagena, elastina, hrskavice i keratina. Razvija fleksibilnost, snagu i jačanje mišića, kostiju i zglobova i unutarnjih membrana. Posebno jača kosu, kožu i nokte.

MSM (metil sulfonil metan) se koristi i u prirodnom liječenju raka ili alternativnim liječenjima raka jer čisti krvotok od mliječne kiseline. Mliječna kiselina se nalazi u krvi, jer tumorske stanice stvaraju mliječnu kiselinu od glukoze i guraju mliječne kiseline u krv. Mliječne kiseline putuju iz stanica raka, kroz krvotok do jetre. Jetra pretvara mliječnu kiselinu u glukozu. Glukoza putuje natrag u stanice raka, gdje stanice raka ponovno stvaraju mliječnu kiselinu iz glukoze. Ovaj "ciklus" se zove "cachexia ciklus",a  ubije oko 40% ili više svih pacijenata oboljelih od raka.

MSM pomaže ispiranje mliječne kiseline iz krvi jer blokira ulazak mliječne kiseline u jetru, dakle, MSM blokira cachexia ciklus. Isto tako je važno zapamtiti da mliječne kiseline blokiraju ključnim nutrijentima da uđu u stanice, što znači da MSM također omogućuje hranjivim tvarima da dođu do stanice. Druga svrha je da MSM ubija mikrobe unutar stanica raka i kompletnog krvotoka. MSM je izvrsno kombinirati s vitaminom C jer je tada još učinkovitiji.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Preporučena dnevna količina je 3 - 6 kapsula. Popiti sa vodom, sokom ili shake-om.

 

SASTOJCI:

Metilsulfonilmetan u prahu 100% od sjemenki uljarica, 1 kapsula sadržava 1g metilsulfonilmetana.
Kapsula je od hipromeloze biljnog podrijetla.
Pakiranje 180 kapsula
Nagradni bodovi 1,86
Zemlja porijekla Kanada

Vezani proizvodi