Megacomplex Megamin med d.o.o.

Dodatak prehrani koji se sastoji iz bioaktivnih tvari propolisa i matične mliječi, ugrađenih u klinoptioliz - zeolit.

Cijena: 239,00 kn
Megacomplex

PROPOLIS  - MATIČNA MLIJEČ - KLINOPTILOLIT

Propolis i matična mliječ su prirodne, bioaktivne tvari, koje proizvode pčele hranilice. Njihova pozitivna bioaktivna svojstva na ljudsko zdravlje poznata su od davnina, a suvremena istraživanja potvrđuju njihova antibakterijska i antivirusna svojstva, osobito na viruse iz grupe herpes. Taj se učinak očituje putem jačanja opće obrambene sposobnosti imunološkog sustava, stabiliziranju sposobnosti stanica da se normalno dijele i umiru, te smanjenju negativnih učinka slobodnih radikala. Radi se o pojavama koje nalazimo u velikom broju raznih bolesti, pa stoga lista pozitivnih učinaka propolisa i matične mliječi obuhvaća brojne, naizgled nepovezane bolesti, osobito upalnog karaktera.

Klinoptilolit-zeolit je prirodni mineral, koji zbog pravilno raspoređenih pora unutar kristala djeluje kao ionski izmjenjivač. Na takav zeolitni ionski izmjenjivač, kao anorganski nosač, nanesene aktivne supstance propolis i matična mliječ dospijevaju u probavni trakt gdje se apsorbiraju u tankome crijevu. Zeoliti pri tomu ne služe samo kao inertni kemijski prijenosnik (vehiculum) propolisa i matične mliječi, već zbog svojih svojstava ionskog izmjenjivača dokazano smanjuju toksično opterećenje organizma teškim metalima (olovo, kadmij, arsen i živa) i organskim spojevima kao što je amonijak (NH3) i ostali toksični nusproizvodi probavnoga vrenja. Zeoliti se kao kemijski inertni spojevi ne apsorbiraju u ljudski organizam iz probavnoga trakta, pa dodatno djeluju poput neprobavljivih prehrambenih vlakana koja su neophodna za normalnu funkciju probavnog trakta i uklanjanje ostalih neprobavljenih ili u probavni trak iz organizma izlučenih tvari, osobito žučne kiseline.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Način uporabe: 2 kapsule 2-3 puta dnevno, prije jela sa 2dl vode. Za osobe iscrpljene teškim bolestima preporuča se tri puta veća količina.

 

SASTOJCI:

Aktivne tvari: matična mliječ, propolis i prirodni mineral zeolit - klinoptiolit

Ostale tvari: želatina, bojilo: titanium dioxide, quinoline yellow, azorubin

Vitamini i Minerali:

  • Vitamin A (carotene), Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B3, biotin, bioflavonoidi, albumin
  • Kalcij, Magnezij, Željezo, Cink, Silicij, Kalij, Fosfor, Mangan, Kobalt, Bakar
  • B6-piridoksin, B12, niacin, nikotinska kiselina, pantotenska kiselina, folna kiselina, inozitol
  • 16 aminokiselina
Pakiranje 120 kapsula
Nagradni bodovi 2,39
Zemlja porijekla Hrvatska

Vezani proizvodi