Maitake Host Defense

Prema povijesnim zapisima istočnjačkih kultura, gljive Maitake su se koristile kao tonik i sredstvo za jačanje i poticaj organizma na samostalno funkcioniranje.

Cijena: 209,00 kn
Maitake

Prema povijesnim zapisima istočnjačkih kultura, gljive Maitake su se koristile kao tonik i sredstvo za jačanje i poticaj organizma na samostalno funkcioniranje.

Djelovanje:

  • izuzetna pomoć za jačanje i poticaj organizma
  • prirodna pomoć u regulaciji kolesterola i triglicerida, šećera u krvi, krvnog tlaka, te rada srca i krvotoka
  • snažno imunostimulativno djelovanje zbog visokog udjela polisaharida beta - D glukana
  • povoljno djelovanje kod prevencije te potporne terapije karcinoma i AIDS-a
  • zajedno s drugim ljekovitim kineskim gljivama, Maitake su se koristile kao hrana koja potpomaže vitalnost organizma
  • 500 mg aktivnog sastojka micelija i tijela ljekovite gljive Maitake u jednoj kapsuli
  • kapsule na biljnoj osnovi

Pionirski rad Paula Stametsa rezultirao je brandom Fungi Perfecti koji sadrži četiri prirodna dodatka prehrani, Reishi, Cordyceps, Maitake i CordyChi (mješavina Reishi i Cordyceps). Dobivaju se procesom isušivanja ekološki uzgojenih gljiva na niskim temperaturama u vakumu, čime se održavaju njihove biokemijske osobine. Reishi, Maitake i Cordyceps gljive su koje se, zbog izuzetnih ljekovitih svojstava, stoljećima koriste u tradicionalnoj kineskoj medicini. Snažan su stimulator imunološkog sustava, povoljno djeluju kod upalnih i artritičnih procesa, karcinoma, povišenog kolesterola i kroničnog umora. Jedine su namirnice biljnog podrijetla koje sadrže vitamin D.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Jednom dnevno dvije kapsule s 2 dcl vode.

 

SASTOJCI:

prah micelija Maitake gljive (micelij Maitake gljive i liofilizirana biomasa smeđe riže), kapsula: NPCaps (Pullulan, ekstracelularni polisaharid), prah ploda Maitake gljive.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapsule): prah micelija Maitake gljive (Grifolia frondosa) 900 mg, prah ploda Maitake gljive (Grifolia frondosa) 100 mg.

Pakiranje 60 kapsula
Nagradni bodovi 2,09
Zemlja porijekla SAD