MA - 628 ulje za zglobove Maharishi Ayurveda

Ulje MA-628 koristi se kada su u pitanju bolovi u zglobovima i mišićima, artritis.

Cijena: 230,00 kn
MA - 628 ulje za zglobove

Smiruje i njeguje bolne zglobove, mišiće i tetive

Koristeći ovo herbalizirano ulje MA 628 njegujete bolne zglobove. Po ajurvedi bolni zglobovi nastaju kada se zbog nakupljene ame (toksina) u zglobovima začepe šrote (kanalići) putem kojih se podmazuju zglobovi. Zglobovi postanu suhi pa se pojavljuje bol. MA 628 uklanja amu iz šrota i tako omogućuje da se zglobovi prirodno podmazuju. Također se zbog toga povečava lokalna cirkulacija. Sezamovo ulje je herbalizirano s 12 pažljivo izabranih biljaka uključujući kanfor i eukaliptus.

Koristiti kod bolova u zglobovima, mišićima, tetivama te kod bolova u leđima i vratu. Lako prodire i brzo djeluje.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Protresti prije upotrebe. Pazite ulje ostavlja fleke. Umasirati navečer prije spavanja i ujutro na bolna mjesta.


SASTOJCI:

Sesamum indicum seed oil, Camphora officinarum, Liquidambar orientalis balsam extract, bees wax, Shorea robusta resin, Turpentine extract, Eucalyptus globulus leaf extract, Turpentine resin, Melaleuca leucadendron leaf oil, Commiphora mukul resin powder, Terminalia chebula fruit rind extract, Terminalia belerica fruit rind extract, Emblica officinalis fruit rind extract, Rubia cordifolia root extract, Azadirachta indica leaf extract, Curcuma longa rhizome extract.

 

Službena procjena Maharishi ayurvede kao cjelovite (potpune) ayurvede

All Indian Ayurvedic Congress (Sveindijski zbor ajurvedskih liječnika) je službena organizacija i najviši autoritet za ayurvedu u Indiji s preko 300 000 ajurvedskih liječnika-članova. Službeno je mišljenje predsjednika te organizacije da Maharishi ayurveda predstavlja autentičnu i klasičnu formu ayurvede te da primjenjuje tradiciju ajurvedskoga znanja u svoj svojoj cjelini, a što je danas teško naći u Indiji.

"Veliko mi je zadovoljstvo potvrditi da Maharishi ayurveda predstavlja ajurvedsku tradiciju na najvišoj razini njezine učinkovitosti i potpunosti, kao što to i iznose klasični tekstovi te znanosti.

Imao sam prigodu ispitati iz prve ruke ogroman doprinos koji je Maharishi Mahesh Yogi ostvario oživljavajući taj drevni sustav brige za zdravlje, donoseći njegove dobrobiti ljudima cijeloga svijeta. Maharishi ayurveda čini dostupnim načela i praksu ayurvede na kompletan, sustavan i autentičan način, koji je rijetko kad u posljednje vrijeme bio postignut u Indiji. Naprimjer, Maharishi ayurveda uključuje yogu (zajedno s transcendentalnom meditacijom i asanama), đjotiš, gandharvaveda glazbu i druge vedske discipline za koje se u drevnim ajurvedskim tekstova drži da su od životne važnosti za stvaranje i održavanje zdravlja.

Maharishi ayurveda uključuje veliki raspon terapija preporučenih u starim tekstovima, što općenito nije slučaj u ayurvedi koja se danas primjenjuje u Indiji. Ona uključuje visoke standarde kontrole kvalitete primjenjujući suvremene tehnologije. Nadalje, njezina učinkovitost je dokazana u obimnom znanstvenom istraživanju koje je provedeno u Americi i Europi kao i u Indiji.

Ja ću posebno preporučiti svakome tko je zainteresiran za proučavanje ayurvede da se bavi Maharishi ayurvedom jer nudi puni opseg te prastare mudrosti, koju su drevni indijski vidioci iznijeli na svjetlo dana."


Predsjednik Sveindijskog zbora ajurvedskih liječnika
(ALL INDIA AYURVEDIC CONGRESS)
Šiv Karan Šarma Ćhangani

Pakiranje 100 ml
Nagradni bodovi 2,30
Zemlja porijekla Indija

Vezani proizvodi