MA 1 - Emblimap Maharishi Ayurveda

Organski dodatak prehrani s ajurvedskim Amalaki voćem

Cijena: 142,00 kn
MA 1 - Emblimap

Ovaj visoko koncentrirani dodatak hrani pripravljen je od vrlo cijenjenoga amla voća (emblica officinalis, također poznata kao amalaki). Biljka prolazi kroz proces proizvodnje koji se sastoji od 21 postupka i dokle god seže pamćenje poznato je da jača koordinaciju duha i tijela i uravnotežuje sve tri doše. Prema ayurvedi, amla voće ima sposobnost izgradnje mišićnoga tkiva pa se posebno preporučuje svima čija je aktivnost vezana uz sport i tjelesne vježbe.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

2-4 tablete 2 puta dnevno s toplom vodom.

Napomena: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Čuvati od dohvata male djece.

 

SASTOJCI:

48,5 % Emblica officinalis - indijska kosmulja plod, 48,5 % Emblica officinalis - indijska kosmulja ekstrakt ploda, škrob(tapioka) gomolj, tvar za sprječavanje zgrudnjavanja silicijev dioksid

Dnevna doza sadrži 970-1940 mg ploda biljke emblika officinalis i 970-1940 mg ekstrakta ploda biljke emblika officinalis.

Sastojci iz certificiranog organskog uzgoja

Službena procjena Maharishi ayurvede kao cjelovite (potpune) ayurvede

All Indian Ayurvedic Congress (Sveindijski zbor ajurvedskih liječnika) je službena organizacija i najviši autoritet za ayurvedu u Indiji s preko 300 000 ajurvedskih liječnika-članova. Službeno je mišljenje predsjednika te organizacije da Maharishi ayurveda predstavlja autentičnu i klasičnu formu ayurvede te da primjenjuje tradiciju ajurvedskoga znanja u svoj svojoj cjelini, a što je danas teško naći u Indiji.

"Veliko mi je zadovoljstvo potvrditi da Maharishi ayurveda predstavlja ajurvedsku tradiciju na najvišoj razini njezine učinkovitosti i potpunosti, kao što to i iznose klasični tekstovi te znanosti.

Imao sam prigodu ispitati iz prve ruke ogroman doprinos koji je Maharishi Mahesh Yogi ostvario oživljavajući taj drevni sustav brige za zdravlje, donoseći njegove dobrobiti ljudima cijeloga svijeta. Maharishi ayurveda čini dostupnim načela i praksu ayurvede na kompletan, sustavan i autentičan način, koji je rijetko kad u posljednje vrijeme bio postignut u Indiji. Naprimjer, Maharishi ayurveda uključuje yogu (zajedno s transcendentalnom meditacijom i asanama), đjotiš, gandharvaveda glazbu i druge vedske discipline za koje se u drevnim ajurvedskim tekstova drži da su od životne važnosti za stvaranje i održavanje zdravlja.

Maharishi ayurveda uključuje veliki raspon terapija preporučenih u starim tekstovima, što općenito nije slučaj u ayurvedi koja se danas primjenjuje u Indiji. Ona uključuje visoke standarde kontrole kvalitete primjenjujući suvremene tehnologije. Nadalje, njezina učinkovitost je dokazana u obimnom znanstvenom istraživanju koje je provedeno u Americi i Europi kao i u Indiji.

Ja ću posebno preporučiti svakome tko je zainteresiran za proučavanje ayurvede da se bavi Maharishi ayurvedom jer nudi puni opseg te prastare mudrosti, koju su drevni indijski vidioci iznijeli na svjetlo dana."


Predsjednik Sveindijskog zbora ajurvedskih liječnika
(ALL INDIA AYURVEDIC CONGRESS)
Šiv Karan Šarma Ćhangani

 

Pakiranje 100 tableta/50 g
Nagradni bodovi 1,42
Zemlja porijekla Indija

Pomaže pri tegobama