Guarana u prahu Planet BIO

Organic Guarana prah povećava razinu energije i tjelesne izdržljivosti, održava budnost, poboljšava pamćenje, cirkulaciju krvi, stimulira metabolizam i djeluje kao antioksidans.

Cijena: 109,00 kn
Guarana u prahu

Guarana guaranin je gotovo identična kao kofein, ali se pojavljuje u potpuno prirodnom i neprerađenom obliku i kao takva ima pozitivne učinke na organizam. Najveća razlika između guaranina i kofeina u kavi je da se guaranin u krvotok apsorbira mnogo sporije, što rezultira stabilnijim, ugodnijim i dugotrajnijim učinkom.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

1 / 2 žličice (1-2 grama) možete koristiti u soku, vodi, frapeu, ako vam je potreban osvježavajući i okrepljujući osjećaj. Sa pijenjem Guarane ne smije se pretjerivati (ne više od jedne doze na dan) jer naravno postoje i nuspojave kod prekoračenja dnevne doze, npr. iritacija želuca, glavobolje, nesanica, nervoza, nemir i lupanje srca. Kako biste ih izbjegli, ne prelazite dozu od 1-2 grama guarane dnevno, a njen povoljan utjecaj osjećat ćete satima.

 

SASTOJCI:

Guarana u prahu 100 % iz ekološkog uzgoja.

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g proizvoda: energetska vrijednost 68 kcal, bjelančevine 9g, ugljikohidrati 2g, masti 3g, vlakna 10g, Natrij 0g, kofein 2.57g.

Pakiranje 100 g
Nagradni bodovi 1,09
Zemlja porijekla Brazil

Vezani proizvodi