Dodatak kalcija - MA 925 Maharishi Ayurveda

Jedan od najbitnijih minerala za ljudsko tijelo je kalcij.

Cijena: 125,00 kn
Dodatak kalcija - MA 925

Kao glavni sastojak naših kostiju i zubi kalcij igra veliku ulogu u njihovoj izgradnji. Ovaj mineral je od velike važnosti za mišiće, živce, enzime i hormone. Budući da ga tijelo ne može proizvesti, kalcij se mora apsorbirati iz hrane. Glavna hrana koja sadržava kalcij su mliječni proizvodi i zelenolisno povrće.
Maharishi Ayurveda dodatak kalcija – MA 925 sadrži prirodni kalcij iz selektiranih morskih koralja te također sadrži biljke i voća koja se u ayurvedi smatraju značajnim za apsorbciju kalcija. Znači osim kalcija, ovaj dodatak hrani sadrži i biljke koje pomažu ugradnji kalcija u kosti. Vrlo je dobar za kosu, nokte i zube.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

1-2 tablete dva puta dnevno , ujutro i uvečer pola sata prije jela s toplom vodom.

Napomena: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Čuvati od dohvata male djece.

 

SASTOJCI:

44 % čini biljka Emblica officinalis - indijska kosmulja plod, 33% čini biljni ekstrakt (Tinospora cordifolia-srčenjak, Phyllanthus niruri - indijska kosmulja cijela biljka), Corallium rubrum - crveni koralj, kukuruzni škrob (bez glutena), tvari za sprječavanje zgrudnjavanja (talk magnezijev stearat)

Četri tablete dnevno sadrže 880 mg ploda biljke Emblica officinalis, 660 mg biljnog ekstrakta biljnih vrsta (Tinospora cordifolia, Phyllanthus niruri), 382 mg kalcija iz crvenog koralja (Corallium rubrum) (48 % od preporučenog dnevnog unosa), 15 mg magnezija (5% od preporučenog dnevnog unosa)

Službena procjena Maharishi ayurvede kao cjelovite (potpune) ayurvede

All Indian Ayurvedic Congress (Sveindijski zbor ajurvedskih liječnika) je službena organizacija i najviši autoritet za ayurvedu u Indiji s preko 300 000 ajurvedskih liječnika-članova. Službeno je mišljenje predsjednika te organizacije da Maharishi ayurveda predstavlja autentičnu i klasičnu formu ayurvede te da primjenjuje tradiciju ajurvedskoga znanja u svoj svojoj cjelini, a što je danas teško naći u Indiji.

"Veliko mi je zadovoljstvo potvrditi da Maharishi ayurveda predstavlja ajurvedsku tradiciju na najvišoj razini njezine učinkovitosti i potpunosti, kao što to i iznose klasični tekstovi te znanosti.

Imao sam prigodu ispitati iz prve ruke ogroman doprinos koji je Maharishi Mahesh Yogi ostvario oživljavajući taj drevni sustav brige za zdravlje, donoseći njegove dobrobiti ljudima cijeloga svijeta. Maharishi ayurveda čini dostupnim načela i praksu ayurvede na kompletan, sustavan i autentičan način, koji je rijetko kad u posljednje vrijeme bio postignut u Indiji. Naprimjer, Maharishi ayurveda uključuje yogu (zajedno s transcendentalnom meditacijom i asanama), đjotiš, gandharvaveda glazbu i druge vedske discipline za koje se u drevnim ajurvedskim tekstova drži da su od životne važnosti za stvaranje i održavanje zdravlja.

Maharishi ayurveda uključuje veliki raspon terapija preporučenih u starim tekstovima, što općenito nije slučaj u ayurvedi koja se danas primjenjuje u Indiji. Ona uključuje visoke standarde kontrole kvalitete primjenjujući suvremene tehnologije. Nadalje, njezina učinkovitost je dokazana u obimnom znanstvenom istraživanju koje je provedeno u Americi i Europi kao i u Indiji.

Ja ću posebno preporučiti svakome tko je zainteresiran za proučavanje ayurvede da se bavi Maharishi ayurvedom jer nudi puni opseg te prastare mudrosti, koju su drevni indijski vidioci iznijeli na svjetlo dana."


Predsjednik Sveindijskog zbora ajurvedskih liječnika
(ALL INDIA AYURVEDIC CONGRESS)
Šiv Karan Šarma Ćhangani

Pakiranje 60 tableta/30 g
Nagradni bodovi 1,25
Zemlja porijekla Indija