Detox paket Matičnjak - Ivo Bačlija

Vrhunski paket po odličnoj cijeni za detoksikaciju

Cijena: 213,75 kn
Detox paket

Nakon blagdana vrijeme je za detokskaciju

 

DETOX PAKET

Detoksikacija podrazumijeva čišćenje organizma od dugotrajno nakupljenih otpadnih tvari i toksina u organizmu.

Ako želite biti puni energije, imati odličnu koncentraciju, raspoloženje i smiješak na licu, bez glavobolja i bolova, jednostavni prirodni pripravci Vam mogu u tome pomoći.

Matičnjak detox paket pomaže na nježan i neagresivan način eliminirati suvišne toksine i na taj način postaje prva pomoć pri osnaživanju duha i tijela.

Hladno prešano ulje KONOPLJA - Zdrava vanjština počinje od unutrašnjosti!

Nefiltrirano ulje sjemenki prehrambene konoplje zelenkaste boje, blagog okusa i ugodnog mirisa dobiva se postupkom hladnog prešanja do 28°C. Konopljino ulje bogat je izvor omega-3 masnih kiselina, a njihov omjer u odnosu na omega-6 masne kiseline u ovom prirodnom ulju iznimno je povoljan za ljudski organizam. Sadrži i vitamin E te vitamine B-kompleksa. Cijenjeno je kao iznimno nutritivno biljno ulje, a u svom sastavu sadrži i gama linolensku kiselinu što je endemska pojava u svijetu biljnih preparata. Ulje konoplje zbog svog sastava pomaže vratiti organizam u ravnotežu koja je narušena kao rezultat genetskih čimbenika, unosa loših masnoća, starenja i loših životnih navika.

Primjereno je u svakodnevnom korištenju samostalno prije obroka, kao dodatak gotovim jelima ili salatama, no ne preporučamo ga pri termičkoj obradi hrane. Poželjno ga je izravno nanositi na kožu lica i tijela jer njeguje i vlaži kožu a ne zatvara pore. Sve se više primjenjuje u proizvodnji funkcionalne hrane, dodataka prehrani i kozmetike.

Hladno prešano ulje CRNI KIM - Bez zdravlja sve je ništa!

Crni kim je ljekovita biljna vrsta koja se već stoljećima koristi u medicinske svrhe i to kao hladno prešano ulje. Terapeutsko djelovanje ulja crnog kima još uvijek je predmet mnogih kliničkih istraživanja a potvrđena je njegova efikasnost kod problema s alergijama i njihove prevencije, pri regulaciji razine šećera u krvi, odličan je za jačanje imuniteta, a u narodnoj medicini se koristi kao pomoć kod raznoraznih zdravstvenih tegoba, postižući izraziti antioksidativni, protuupalni i imunomodulatorni učinak.

Preporučena dnevna doza je po 1 čajna žličica u 2 navrata tokom dana. Zbog svog pikantnog okusa, onima koji ga neće rado uzimati samog na žlicu, sugeriramo kombiniranje sa medom ili slatkim sokom, ali pod opaskom da ne smiju biti topli ili vrući, kako se ne bi izgubila korisna svojstva.

Dodatak prehrani na bazi meda PET TIBETANACA – „Jednostavno savršeno”

Poliflorni funkcionalni med koji sadrži sjemenke grožđa, crnog kima, sjeme piskavice, jezgru lješnjaka, cjelovito zrno zobi s klicom i posijama, te cvjetni med. Intersantna kombinacija ljekovitog bilja i hranjivih sjemenki koja na praktičan način postaje Vaš prirodni brzi obrok na poslu, putovanju, izletu. Svaki zalogaj ove ukusne mješavine podsjetit će Vas da ste dio prirode, pa kad ima volje ima i načina.

Preporuka je uzimati pripravak 2-3 puta dnevno po 1 čajnu žličicu, te popiti čašu vode.

Pakiranje 250 ml, 250 ml, 300 g
Nagradni bodovi 2,14
Zemlja porijekla Hrvatska

Pomaže pri tegobama