Dabistal Ekomedo - Damir Ban

Medni afrodizijak

Cijena: 62,00 kn
Dabistal

Čak je i naziv "medeni mjesec" porijeklom nastao zbog tradicije korištenja meda i oraha prvih bračnih noći...

Kada toj kombinaciji dodamo posebne "birane vrste peluda, odmašćene bućine sjemenke, propolis i prirodne začine sa afrodizijačkim svojstvima dobijemo moćni pripravak na bazi pčelinjih proizvoda koji popravlja funkciju prostate, ali i značajno podstiće produkciju testosterona (pojačava libido).

Zato "da bi stal i da ne bi opal" svaki dan 3 X žlicu u DABISTAL.

 

EKOMEDO PČELARSTVO , OPG Damir Ban je jedino hrvatsko ekološko pčelarstvo sa eko nadzorom i certifikatom priznatom u EU i čitavom svijetu, zato jer Austria Bio Garanti koja nas kontrolira ima reference koje su prihvaćene globalno za razliku od hrvatskih certifikacijskih kuća, koje su manje više priznate samo na nacionalnom nivou.

Pčelinjaci: Balordin dolac i Bater, Novi Vinodolski, Lubenice, otok Cres, Stubica, Vrbovsko, D. Podgora, PP Medvednica, Leponice, Fužine

U košnicama za liječenje pčela koriste se samo prirodne organske kiseline, eterična ulja i ljekovite čajeve. Satne osnove izrađene su iz vlastitog voska. Košnice su bojane ekološkim bojama. Med i ostali pčelinji proizvodi nikada ne dolaze u kontakt sa korodirajućim ili patinirajućim metalima jer je sva pčelarska oprema za vrcanje i obradu, kao i posude za čuvanje pčelinjih proizvoda od inoxa - nehrđajučeg prehrambenog čelika i od stakla.

Pakiranje 240 g
Nagradni bodovi 0,62
Zemlja porijekla Hrvatska

Pomaže pri tegobama