Chaga Host Defense

Organski uzgojena chaga gljiva smatra se ljekovitom i cijenjena je kao djelotvoran modulator imunološkog sustava.

Cijena: 209,00 kn
Chaga

Moderna istraživanja pokazala su da je čaga puna dragocjenih bioloških aktivnih tvari, od kojih neke ne sadrži niti jedna druga biljka.

U njenom sastavu nalaze se fenolni spojevi, melanini, triterpenoidi i betulinska kiselina.

Najmoćnijim oružjem ove gljive smatra se čagina kiselina, koja prema tvrdnji ruskih znanstvenika normalizira metabolizam i ljekovito djeluje na sve organe i tkiva ljudskog organizma. Chaga (čaga) sadrži vrlo visoke antioksidativne vrijednosti (snažniji je antioksidans od aronije ili goji bobica). Chaga zauzima prvo mjesto na ljestvici ORAC, koja mjeri razinu antioksidansa u namirnicama.

Chaga se pokazuje kao izvrsna podrška pri svakodnevnim izazovima zbog blagotvornog djelovanja na organizam. Ove kapsule sadrže micelij chage koji sadrži polisaharide (beta glukan i arabinoksilan). Dragocjena chaga je zbog širokog spektra djelovanja predmet brojnih istraživanja i studija.

Raste pretežno u Rusiji i sjeveroistočnoj Aziji gdje je ova gljiva dio tradicionalne medicine i smatra se sredstvom za dugovječnost.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

preporučuje se uzimati 2 kapsule jednom dnevno uz 2 dcl vode.

 

SASTOJCI:

prah micelija Chaga gljive (micelij Chaga gljive i liofilizirana biomasa smeđe riže), kapsula: NPCaps (Pullulan, ekstracelularni polisaharid).

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapsule): prah micelija Chaga gljive (Inonotus obliquus) 1 000 mg.

Pakiranje 60 kapsula
Nagradni bodovi 2,09
Zemlja porijekla SAD