Blokurima (D-Manoza) Onapharm

Blokurima – D-Manoza, dodatak prehrani je jednostavna molekula šećera izdvojena iz biljaka (borovnice, brusnice).

Cijena: 165,00 kn
Blokurima (D-Manoza)

D-manoza je jednostavna molekula šećera, koja se prirodno nalazi u biljkama poput brusnice, borovnice, breskve, naranče i jabuke. Upravo zahvaljujući d-manozi brusnica je učinkovita u liječenju urinarnih infekcija. Taj sastojak je bio izdvojen iz biljaka i sada je dostupan u obliku kapsula ili praha. Učinak D-manoze je 10-50 puta jači od soka brusnice.

Kako djeluje D-manoza

D-manoza ne ubija bakterije – niti dobre, niti loše. Djeluje na takav način, da privlači bakterije E.coli i sprječava, da se prilijepe na stijenke urinarnog trakta.

Kada se E.coli prilijepi na stijenke urinarnog trakta, širi se i stvara probleme. Kod uzimanja D-manoze, bakterije se lijepe na jednostavnu molekulu šećera i nakon toga se izbacuju iz organizma tijekom mokrenja.

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

1.dan rasporedite 4 vrećice tokom dana sa približno istim vremenskim razmakom, sadržaj jedne vrećice otopite u čaši vode i popijte jednu ujutro, dvije kroz dan, jednu prije spavanja;

2.dan rasporedite 3 vrećice tokom dana sa približno istim vremenskim razmakom, sadržaj jedne vrećice otopite u čaši vode i popijte jednu ujutro, jednu kroz dan, jednu prije spavanja;

3-5.dan sadržaj jedne vrećice otopite u čaši vode i popijte prije spavanja.

Kod dugotrajnog korištenja, dovoljno je sadržaj jedne vrećice otopiti u čaši vode i popiti prije spavanja.

Prije upotrebe obavezno se savjetujte sa svojim liječnikom ili ljekarnikom.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Prije upotrebe obavezno se savjetujte sa svojim liječnikom ili ljekarnikom.

Upozorenje: Ne koristite u slučaju osjetljivosti na D-manozu ili inulin.

 

SASTOJCI:

D-manoza, inulin.

Dnevna doza  (16 g) sadrži:8 g D-manoze i 8 g inulina

Pakiranje 120 g (30 vrećica po 4 g)
Nagradni bodovi 1,65
Zemlja porijekla Češka

Pomaže pri tegobama