Bio konopljin proteinski prah Herbio Puls

Ekološki certificirani proizvod HR EKO-05

Cijena: 130,00 kn 97,50 kn
Bio konopljin proteinski prah

*HERBIO PREMIUM QUALITY * KONOPLJIN PROTEINSKI PRAH- EU uzgoj

Koristi se kao dodatak prehrani za svakog tko se brine za svoje zdravlje, jer su proteini vrlo bitni u svakodnevnoj prehrani, esencijalni su dio organizma i sudjeluju u gotovo svim staničnim procesima. Za oporavak mišića nakon treninga, izgradnju mišićne mase, gubitak težine jer drži sitim i smanjuje potrebu za šećerom.

Proteini iz sjemenki konoplje savršen su izvor proteina s obzirom na to da konoplja sadrži oko 50% kompletnog čistog proteina, a ne sadrži gluten.

Konopljini proteini sadrže protein EDESTIN (ukupno 65%), koji je gotovo identičan globulinu koji se nalazi u ljudskoj krvi. Edestin ima jedinstvenu sposobnost stimulacije proizvodnje antitijela, što znači da uzimanjem proteina iz konoplje jačamo kompletan imunološki sustav.

Proteini iz konoplje ne izazivaju alergije i održavaju blagu lužnatost organizma. Oni djeluju alkalno na tijelo, snižavajući opću kiselost organizma. Osim toga, upravo ta osobina konoplje je razlog zašto iza uzimanja proteina iz konoplje nitko nema efekt napuhavanja crijeva i neugodan zadah iz usta (česta posljedica uzimanja proteina drugog porijekla).

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

Pomiješajte 2 čajne žlice praha dnevno ili 3 žlice 3 puta dnevno za sportski aktivnije ljude u smoothie, shake ili juice.

Preporučena doza za zdravi obrok je 20g.

 

SASTOJCI:

100% konoplja, mljeveno sjeme industrijske konoplje

Pakiranje 400 g
Nagradni bodovi 1,30
Zemlja porijekla Hrvatska

Napomena: Rok valjanosti: 10/2018


Vezani proizvodi