Artičoka BIO Nat & Form

Artičoka je jedna od biljaka sa vrlo dugom tradicijom u korištenju po pitanju zdravlja

Cijena: 126,00 kn
Artičoka BIO

Proizvođač Nat & Form dizajnira i proizvodi dodatke prehrani visoke izvrsnosti. S 20 godina stručnosti, brand se temelji na strategiji usredotočenom na poštivanju okoliša i ljudi. Proizvodnja je organizirana na način da minimizira upotreba prirodnih resursa i stvaranje štetnih emisija. Izabirući prirodne proizvode, sortirajući otpad i poštujući odgovorne proizvodne standarde, tvrtka se zalaže za dugo održiv razvoj. Izabravši prodaju jako širokog spektra biljaka, imaju pozitivan utjecaj na očuvanje biljne raznolikosti širom svijeta i pridonose očuvanju lokalnog ecosistema. Kombiniranje prirodnosti, kvalitete, transparentnosti i performansi Nat & Form proizvodi udovoljavaju najstrožim zahtjevima francuske farmakopeje.
Od neodoljive kvalitete, kako u smislu prirodnosti korištene sirovine, certificiranog organskog, tako i učinkovitosti, ovaj dodatak prehrani također pokazuje predanost ekološkoj odgovornosti.

Svjesni odgovornosti prema potrošaču, posvetili su jednaku količinu pažnje biranju prirodnih proizvoda, kao i provođenju terapeutskog testiranja, biranju galenskih oblika i pakiranju našh proizvoda.

Svake godine, više od 200,000 testova je provedeno u svim proizvodnim fazama, od izbora sirovog materijala do pakiranja.

Što se tiče pakiranja, naši proizvodi se mogu identificirati serijskim brojem u skladu sa zakonskom regulativom, što odgovara datumu proizvodnje i upotrebljenom sirovom materijalu.

Zahvaljujući tom sistemu sljedivosti, potrošač može provjeriti, potpuno transparenstno, analize proizvoda na web stranici: www.atlantic-nature.fr

 

Artičoka je jedna od biljaka sa vrlo dugom tradicijom u korištenju po pitanju zdravlja. Spominje se u nalazima iz 4 stoljeća prije Krista. Stari Grci i Rimljani su je koristili kod probavnih problema. U dokumentima iz 17 stoljeća spominje se kao tretman za bolesti jetre i za žuticu.

Artičoka kao povrće je inače jedan od boljih izvora bakra, koji je bitan u kreiranju kolagena u koži. Pored toga u artičoki ima i vitamina C te vitamina K. Također su i bogat izvor antioksidanata čime postaju dobar saveznik u borbi protiv starenja, srčanih bolesti i drugih oboljenja.

Artičoka stimulira lučenje žući i drugih enzima što smanjuje osjećaj žgaravice.

Artičoke se koristi za:

  • bolesti jetre
  • detoksikaciju organizma
  • visoki kolesterol
  • bolesti bubrega
  • anemiju
  • zadržavanje tekućine
  • artritis
  • infekcije mjehura
  • žgaravicu

 

UPUTE ZA UPOTREBU:

4 kapsule dnevno progutati s velikom čašom vode usred obroka.

Napomene: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Dodatke prehrani treba koristiti kao dio zdravog načina života i nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučena dnevna  dozu ne smije se prekoračiti. Čuvati izvan dohvata djece.

Upozorenja: Ne preporuča se trudnicama i dojiljama.

 

SASTOJCI:

List bio artičoke (Cynara cardunculus) u prahu, biljna kapsula.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=4 kapsule): Listovi bio artičoke u prahu 800 mg . Prah dobiven iz organskog uzgoja

Pakiranje 99 kaps./200mg
Nagradni bodovi 1,26
Zemlja porijekla Francuska