Damir Milčić - Dijagnostika

Damir Milčić

Dr. integrativne medicine i ovlašteni dijagnostičar ruske akademije znanosti

" Rođen sam u Zagrebu 02.05.1961. Već 23 godine zanima me djelovanje frekvencija i magnetska polja na živa bića pa sam 2008 godine patentirao medicinski uređaj za terapiju magnetskom rezonancom s kojim se i danas služe u našim bolnicama i domovima zdravlja.

Na Ruskoj akademiji znanosti položio sam za dijagnostičara na njihovom uređaju Win-pulse koji se bazira na pregledu pulsa po tibetanskoj medicini, a tu sam upoznao i koju točku na tijelu treba tretirati da bi djelovali na određeni organ. Također na navedenom dijagnostičkom uređaju može odrediti hiper ili hipofunkciju svakog organa i organskog sustava u tijelu. Na temelju toga daje se preporuka što učiniti za organske sustave da ih se dovede u sklad.

Tibetanska medicina ima zgodnu uzrečicu: „Život započinje prvim otkucajem srca i naravno, završava zadnjim“, zato se ta dijagnostička metoda bazira na očitovanju pulsa. Kroz puls se može odrediti imunološki status, ali mu ova medicina prilazi holistički, znači, pojedini sustav koji se dijagnosticira stavlja se u odnos čitavog organizma i daju se smjernice za određene biljne pripravke.

U zadnje vrijeme zanimaju zanimaju me i druge vrste energija i rukovanje sa njima te sam otvorio Institut za inegrativnu medicinu jer bih ta znanja koja sam dugo sakupljao i još ih sakupljam rado prenio na druge mlade ljude.“

 

Dr. Milčić preglede i savjetovanja radi u Fitzona centru, Kranjčevićeva 30, Zagreb, po dogovoru  i narudžbi na 099 866 31 77 

Cijena pulsne dijagnostike ovisi o uređaju na kojem se dijagnostika obavlja.