Inovativna strategija za poticanje metabolizma makronutrijenata

Inovativna strategija za poticanje metabolizma makronutrijenata

Svoj metabolizam i razgradnju unešene energije možete ubaciti u tubro brzinu tako da svjesno pristupite promjeni kroz aktivno slušanje vlastitih potreba

Ubacite svoj metabolizam u turbo brzinu

Tjelesna vitkost i vitalnost više nisu samo pomodni trendovi već seriozne težnje jer statistički gledano ulazimo u crveno što se tiče pretilosti. Prekomjerna tjelesna težina i pretilost utječe na više od 66% odrasle populacije, što opet posljedično utječe na brojne rizike od bolesti srca, moždanog udara i određenih vrsta karcinoma. Proljeće je vrijeme kada bi mogli promijeniti brzine «kretanja» te stres prebaciti iz više brzine u najmanju, a svoj metabolizam ubaciti u turbo brzinu jer jedino tako možemo potaknuti tjelesnu vitkost i vitalnost.

Svoj metabolizam i razgradnju unešene energije možete ubaciti u tubro brzinu tako da svjesno pristupite promjeni kroz aktivno slušanje vlastitih potreba, korekciju starih obrazaca, kvalitetnu prehranu, sustavnu tjelovježbu i dopunu vaše prehrane kvalitetnim i provjerenim dodacima prehrani.

 

Dodaci prehrani

Dodaci prehrani vrlo se često koriste u strategiji redukciji tjelesne mase (mršavljenja). Nekada su se pri mršavljenju koristili dodaci prehrani temeljeni na empirijskoj primjeni i prema tradicionalnim iskustvima i bez adekvatnih znanstvenih uporišta i dokaza, bez uvida u potencijalni mehanizam djelovanja. U suvremeno doba u racionalnom pristupu mršavljenju koristimo proizvode s pouzdanim i provjerenim djelatnim sastojcima.

 

BodyBurner PRO

Inovativna formula za poticanje metabolizma makronutrijenata

BodyBurner PRO je visoko je kvalitetan dodatak prehrani s inovativnom formulacijom od 15 aktivnih sastojaka koji uz samo 2 kapsule dnevno osiguravaju visoku učinkovitost.

Zahvaljujući svojim sastavnim komponentama doprinosi mentalnom fokusu tokom određene fizičke aktivnosti, a uz pravilan režim vježbanja i uz odgovarajuću prehranu može pomoći pri regulaciji odnosno poticanju metabolizma masti, ugljikohidrata, masnih kiselina, proteina u tijelu.

Glavni sastojci su Garcinia Cambogia sa 60% hidroksicitrične kiseline (HCA), konjugirana 80% linolna kiselina (CLA), ekstrakt zelenog čaja (sa 50% EGCG) te L-karnitin.

Proizvod je dodatno obogaćen sa krom pikolinatom, cinkom, biotinom koji doprinose normalnom metabolizmu makronutrijenata. Kitozan doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi. Krom doprinosi održavanju normalne razine šećera u krvi dok plod crnog papra doprinosi kontroli tjelesne mase. Za dodatnu učinkovitost i sinergiju tu su još vitamini B2, B6, B12, D3 te L-metionin i L-lizin.